سلام دوستان اسم من امیرحسین هست 17سالمه به این بازی علاقه زیادی دارم من الان دارم برای امتحانات درس میخونم من تابستونا کار میکنم همراه کار بازی هم میکنم دنبال یه شریک حرفه ای میگردم خرج نصف نصف باشه من قبل از امتحانات چند بار اکانت ساختم همون هفته اول دوم 100تومن فروختم ولی تابستون می خوام به امید کتیبه بازی کنم اگه کسی بود که دوست داشته باشه باهم همکاری کنیم بهم خصوصی پیام بده درضمن قبل از همکاری تو یه سرور باید خودشو بهم نشون بده چیکارست من خودم هم کارمو بهش نشون میدم اگا هفته اول جزو 10تای اول بود همکاری میکنیم باهم توی تمام سرور ها اگه هم نبود که بازم باید بگردم شریک پیدا کنم چون کار هم میکنم خودمم جزو 10تای اول هستم همه سرور ها وقبل از شروع همکاری اینو ثابت میکنم اهل تهران اسلامشهر هستم ببخشید سرتونو درد اوردم انقدر فک زدم
سلام دوستان اسم من امیرحسین هست 17سالمه به این بازی علاقه زیادی دارم من الان دارم برای امتحانات درس میخونم من تابستونا کار میکنم همراه کار بازی هم میکنم دنبال یه شریک حرفه ای میگردم خرج نصف نصف باشه من قبل از امتحانات چند بار اکانت ساختم همون هفته اول دوم 100تومن فروختم ولی تابستون می خوام به امید کتیبه بازی کنم اگه کسی بود که دوست داشته باشه باهم همکاری کنیم بهم خصوصی پیام بده درضمن قبل از همکاری تو یه سرور باید خودشو بهم نشون بده چیکارست من خودم هم کارمو بهش نشون میدم اگا هفته اول جزو 10تای اول بود همکاری میکنیم باهم توی تمام سرور ها اگه هم نبود که بازم باید بگردم شریک پیدا کنم چون کار هم میکنم خودمم جزو 10تای اول هستم همه سرور ها وقبل از شروع همکاری اینو ثابت میکنم اهل تهران اسلامشهر هستم ببخشید سرتونو درد اوردم انقدر فک زدم
داداش اینا اذیتت میکنن بیا با خودم کل پول رو بده بازی هم کن منم مسئولیت خطیر نامه جواب دادن رو به عهده میگیرم هر چی هم زدیم 50 50
i knew you were trouble
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]من خودم تنهایی اندازه 30نفر بازی میکنم [/div][/quote]
داداش اینا اذیتت میکنن بیا با خودم کل پول رو بده بازی هم کن منم مسئولیت خطیر نامه جواب دادن رو به عهده میگیرم هر چی هم زدیم 50 50 :icon_12::icon_5:
داداش اینا اذیتت میکنن بیا با خودم کل پول رو بده بازی هم کن منم مسئولیت خطیر نامه جواب دادن رو به عهده میگیرم هر چی هم زدیم 50 50
منم تیک زن میشم
...
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]من خودم تنهایی اندازه 30نفر بازی میکنم [/div][/quote]
داداش اینا اذیتت میکنن بیا با خودم کل پول رو بده بازی هم کن منم مسئولیت خطیر نامه جواب دادن رو به عهده میگیرم هر چی هم زدیم 50 50 :icon_12::icon_5:[/div][/quote]
منم تیک زن میشم :P
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]منو جواد هم میایم اسممون هم
hate team :|
خوب بید؟[/div][/quote]
خیلی خوب بید
کیو مدیر نظارت بر پیاما کنیم؟ :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.