اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد
هیچ انجمنی اینطوری نیست
کلا پیشنهاد بدیه
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد :mrgreen:[/div][/quote]
هیچ انجمنی اینطوری نیست
کلا پیشنهاد بدیه
اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد
هیچ انجمنی اینطوری نیست
کلا پیشنهاد بدیه
ممنون از نظرت
In the name of god
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد :mrgreen:[/div][/quote]
هیچ انجمنی اینطوری نیست
کلا پیشنهاد بدیه
[/div][/quote]
ممنون از نظرت ;)
در این صورت فرض کن من یه تایپیک نظر خواهی بدم اونوقت میتونم هر نظری که مخالف نظر خودم هست رو حذف کنم
بنابر این پیشنهاد خوبی ندادی
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد :mrgreen:[/div][/quote]
در این صورت فرض کن من یه تایپیک نظر خواهی بدم اونوقت میتونم هر نظری که مخالف نظر خودم هست رو حذف کنم
خب منم واس همین گفتم این نظر رو
In the name of god
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه می شد کاربرانی که در تاپیک های خودمون پست می دادند و می تونستیم پست آن ها را به هردلیلی یا بدون دلیل حذف کنیم خیلی بهتر و عالی تر می شد :mrgreen:[/div][/quote]
بنابر این پیشنهاد خوبی ندادی[/div][/quote]
خب منم واس همین گفتم این نظر رو :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.