نه بابا جدی یعنی شده مثه قدیما؟
در ضمن 4.5 روز هم دگ خعلی زیاده ساعت مثلا 9 صبح تیکت میدادی 6.5 بعد از ظهر جواب میدادن
بی انصافی هم نکنیم دگ
راس میگه بابا!
من تو یه تیکت رکورد زدم.اسکرین شاتشم موجود بود.فکر کنم یه سه چهار ماهی طول کشید تا جواب بدن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]نه بابا جدی یعنی شده مثه قدیما؟ :P
در ضمن 4.5 روز هم دگ خعلی زیاده ساعت مثلا 9 صبح تیکت میدادی 6.5 بعد از ظهر جواب میدادن
بی انصافی هم نکنیم دگ[/div][/quote]
راس میگه بابا!
من تو یه تیکت رکورد زدم.اسکرین شاتشم موجود بود.فکر کنم یه سه چهار ماهی طول کشید تا جواب بدن :D
نه بابا جدی یعنی شده مثه قدیما؟
بی انصافی هم نکنیم دگ
راس میگه بابا!
من تو یه تیکت رکورد زدم.اسکرین شاتشم موجود بود.فکر کنم یه سه چهار ماهی طول کشید تا جواب بدن
من یه سال پیش یه تیکت زدم هنوزم جواب ندادن
این مطلب در 1394/02/04 11:23:44 نوشته شده است و در 1394/02/04 11:23:58 ویرایش شده است .
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]نه بابا جدی یعنی شده مثه قدیما؟ :P
بی انصافی هم نکنیم دگ[/div][/quote]
راس میگه بابا!
من تو یه تیکت رکورد زدم.اسکرین شاتشم موجود بود.فکر کنم یه سه چهار ماهی طول کشید تا جواب بدن :D[/div][/quote]
من یه سال پیش یه تیکت زدم هنوزم جواب ندادن :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.