ما که خیلی ناراحت شدیم سرور 6 شروع داره میشه باید الان درس بخونی ایشالا سرور 7 همه بچه ها با قدرت بازی میکنن در هم نیست
سرور 6 کسای که مدرسه ندارن واسه خودشون حال کنن کسی که موافق هستن که سرور 7 بعد از کنکور شروع بشه تو نظر سنجی شرکت کنید
باتشکر حسن
نظرسنجی
بعد از کنکور
اول امتحانا شروع بشه
فرقی نداره
مرگ بر ضد بچه های انجمن
مدیرا حیا کنید انجمن رو رها کنید
سلام بچه ها
[b]ما که خیلی ناراحت شدیم سرور 6 شروع داره میشه باید الان درس بخونی ایشالا سرور 7 همه بچه ها با قدرت بازی میکنن در هم نیست
سرور 6 کسای که مدرسه ندارن واسه خودشون حال کنن کسی که موافق هستن که سرور 7 بعد از کنکور شروع بشه تو نظر سنجی شرکت کنید
باتشکر حسن [/b]
ی انتقاد دارم ... البته اگه مدیران بخونن
بابا بزارید ی سرور قشنگ تموم بشه بعد اون یکی رو شروع کنید ... من الان 4 سرور فعال دارم ... این جوری مزه نمیده ...
این مطلب در 1394/01/30 22:49:18 نوشته شده است و در 1394/01/30 22:54:32 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[b]ی انتقاد دارم ... البته اگه مدیران بخونن[/b] :arrow:
بابا بزارید ی سرور قشنگ تموم بشه بعد اون یکی رو شروع کنید ... من الان 4 سرور فعال دارم ... این جوری مزه نمیده ...:icon_1:
بابا بزارید ی سرور قشنگ تموم بشه بعد اون یکی رو شروع کنید ... من الان 4 سرور فعال دارم ... این جوری مزه نمیده ...
مجبور نیستی همشونو بازی کنی
شما اگه یه سرور با جدیت وارد شی اصن آدم وقت نمیکنه زندگی کنه چه برسه بخواد 4 تا سرور همزمان بازی کنه
...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ی انتقاد دارم ... البته اگه مدیران بخونن[/b] :arrow:
بابا بزارید ی سرور قشنگ تموم بشه بعد اون یکی رو شروع کنید ... من الان 4 سرور فعال دارم ... این جوری مزه نمیده ...:icon_1:
[/div][/quote]
شما اگه یه سرور با جدیت وارد شی اصن آدم وقت نمیکنه زندگی کنه چه برسه بخواد 4 تا سرور همزمان بازی کنه
تکبیر
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ی انتقاد دارم ... البته اگه مدیران بخونن[/b] :arrow:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
تکبیر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.