سلام ...
از من بهت نصیحت این بازی ها رو انجام ندید این بازی ها چون دو * بهم اتصال پیدا میکنه امکان هــکت زیاده ...
در ثانی بهت منابعم نمیده اولااا منابع میداد ولی الان نمیده فقط امتیاز میده ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
سلام ...
از من بهت نصیحت این بازی ها رو انجام ندید این بازی ها چون دو سیستم بهم اتصال پیدا میکنه امکان هــکت زیاده ...
:icon_1:
منم همین مشکلو دارم.تو بازی آتللو نوبت طرف مقابله با این که میتونه حرکت انجام بده یهو * نوبتو میده به من و بازی قفل میشه تا ثانیه ها تموم میشه و منو بازنده میکنه.!!!!
منم همین مشکلو دارم.تو بازی آتللو نوبت طرف مقابله با این که میتونه حرکت انجام بده یهو سیستم نوبتو میده به من و بازی قفل میشه تا ثانیه ها تموم میشه و منو بازنده میکنه.!!!!
منم همین مشکلو دارم.تو بازی آتللو نوبت طرف مقابله با این که میتونه حرکت انجام بده یهو * نوبتو میده به من و بازی قفل میشه تا ثانیه ها تموم میشه و منو بازنده میکنه.!!!!
-------
بازی نکن ...
منم بازی نمیکنم ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]msar[/b][/div][div]منم همین مشکلو دارم.تو بازی آتللو نوبت طرف مقابله با این که میتونه حرکت انجام بده یهو سیستم نوبتو میده به من و بازی قفل میشه تا ثانیه ها تموم میشه و منو بازنده میکنه.!!!!
[/div][/quote]
-------
بازی نکن ...
منم بازی نمیکنم ... :icon_1:
سلام ...
از من بهت نصیحت این بازی ها رو انجام ندید این بازی ها چون دو * بهم اتصال پیدا میکنه امکان هــکت زیاده ...
یادش بخیر ساعت اول سرور با کمک مولتی ها چقدر منابع گیرمون میومد از طریق نبردافکار یادش بخیر بازی خوبی بود
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]سلام ...
از من بهت نصیحت این بازی ها رو انجام ندید این بازی ها چون دو سیستم بهم اتصال پیدا میکنه امکان هــکت زیاده ...
:icon_1:[/div][/quote]
یادش بخیر ساعت اول سرور با کمک مولتی ها چقدر منابع گیرمون میومد از طریق نبردافکار یادش بخیر بازی خوبی بود :ugeek:
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]بخاطر امثال تو بستنش دگ :icon_6:[/div][/quote]
یعنی تو از این کارا نمیکنی؟؟ :|[/div][/quote]
اینکارو نه :icon_9:
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div]بخاطر امثال تو بستنش دگ :icon_6:[/div][/quote]
یعنی تو از این کارا نمیکنی؟؟ :|[/div][/quote]
اینکارو نه :icon_9:[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.