سلام
ببخشید قبلا یه سری بازی بود مثلا من یه چیزی میذاشتم یکی دیگه یه چیزی می ذاشت هر کی میبرد اون همه چیزو میگرفت این قسمت کجاست الان؟
این مطلب در 1394/01/08 20:20:58 نوشته شده است و در 1394/01/08 20:21:16 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div]سلام
ببخشید قبلا یه سری بازی بود مثلا من یه چیزی میذاشتم یکی دیگه یه چیزی می ذاشت هر کی میبرد اون همه چیزو میگرفت این قسمت کجاست الان؟[/div][/quote]
:| :ugeek:
سلام
ببخشید قبلا یه سری بازی بود مثلا من یه چیزی میذاشتم یکی دیگه یه چیزی می ذاشت هر کی میبرد اون همه چیزو میگرفت این قسمت کجاست الان؟
چیه خب چند ماهه نبودم چیزی شده؟
به نماز نگو کار دارم به کار بگو نماز دارم
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div]سلام
ببخشید قبلا یه سری بازی بود مثلا من یه چیزی میذاشتم یکی دیگه یه چیزی می ذاشت هر کی میبرد اون همه چیزو میگرفت این قسمت کجاست الان؟[/div][/quote]
:| :ugeek:[/div][/quote]
سلام
نه توضیحاتت درباره بازی خیلی جالب و فهیم بود
این مطلب در 1394/01/08 20:29:09 نوشته شده است و در 1394/01/08 20:29:46 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div]سلام
چیه خب چند ماهه نبودم چیزی شده؟[/div][/quote]
نه توضیحاتت درباره بازی خیلی جالب و فهیم بود :!: :|
سلام
نه توضیحاتت درباره بازی خیلی جالب و فهیم بود
خب قسمت بازی کجاست الان؟
این مطلب در 1394/01/08 20:31:12 نوشته شده است و در 1394/01/08 20:31:25 ویرایش شده است .
به نماز نگو کار دارم به کار بگو نماز دارم
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezatak6[/b][/div][div]سلام
چیه خب چند ماهه نبودم چیزی شده؟[/div][/quote]
نه توضیحاتت درباره بازی خیلی جالب و فهیم بود :!: :|[/div][/quote]
خب قسمت بازی کجاست الان؟
سمت راست بازی اون نوار بکش بیار پایین شکل یه مکعب رنگارنگه
بازی بازی که میگفت منظورش نبرد افکار بود
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]سمت راست بازی اون نوار بکش بیار پایین شکل یه مکعب رنگارنگه [/div][/quote]
بازی بازی که میگفت منظورش نبرد افکار بود :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.