آرزوتون چیه این ساعات و لحظات آخر 93
؟؟؟؟
همه بگید هر آرزویی که دارید
1- من ظهور آقا اما زمان
2- سلامتی پدر مادرم و همه ی بیمارا
3- به عشقم برسم 4- دعا میکنم خدا به بدخاهامون بیشتر بده شاید دست از سرمون بردارن
Ƙєηѕнι
آرزوتون چیه این ساعات و لحظات آخر 93
؟؟؟؟
همه بگید هر آرزویی که دارید
1- من ظهور آقا اما زمان ;)
2- سلامتی پدر مادرم و همه ی بیمارا :(
3- به عشقم برسم :D
[b]4- دعا میکنم خدا به بدخاهامون بیشتر بده شاید دست از سرمون بردارن [/b] :twisted:
ارزو میکنم این مسولین پیگیری کنند چرا بلیط تهران مشهد من کنسل شد الان من این همه راه کوبیدم برگشتم ساری اخه چرا
ارزو میکنم هیشکی توی راه به علت حجم ترافیک مسافرتی بلیطش به فردا نیفته
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
ارزو میکنم این مسولین پیگیری کنند چرا بلیط تهران مشهد من کنسل شد الان من این همه راه کوبیدم برگشتم ساری اخه چرا
ارزو میکنم هیشکی توی راه به علت حجم ترافیک مسافرتی بلیطش به فردا نیفته
ارزو میکنم تا دکترا یه ضرب قبول بشم
همیشه همه سلامت باشن چون مریضی خیلی سخته ...
هیچ وقت هم کسی داغ عزیزی نبینه ... چون فراموش کردن یادشون خیلی سخته
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[b]ارزو میکنم تا دکترا یه ضرب قبول بشم:icon_5:
هیچ وقت هم کسی داغ عزیزی نبینه ... چون فراموش کردن یادشون خیلی سخته [/b]
عالی بود آبجی مورد دومت شامل حال من بود
آرزو میکنم هر آرزویی داری براورده شه
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم تا دکترا یه ضرب قبول بشم:icon_5:
هیچ وقت هم کسی داغ عزیزی نبینه ... چون فراموش کردن یادشون خیلی سخته [/b][/div][/quote]
عالی بود آبجی مورد دومت شامل حال من بود :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
آرزو میکنم هر آرزویی داری براورده شه 8-)
...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم تا دکترا یه ضرب قبول بشم:icon_5:
هیچ وقت هم کسی داغ عزیزی نبینه ... چون فراموش کردن یادشون خیلی سخته [/b][/div][/quote]
:icon_1:
عالی بود آبجی مورد دومت شامل حال من بود
آرزو میکنم هر آرزویی داری براورده شه
------------
خواهش میکنم ...
خدا بزرگه اگرم ... مریضی داری اینو بدون واسه هر دردی که میکشی خدا یه پاداش و ی امرزشی برات کنار میزاره ...
ادم خیلی مومنی نیستم نمیخوام برات جانماز اب بکشم اینو بخون ... چون وعدش وعدست ... خداوند متعال می فرماید: به درستی که در بین بندگانم کسی هست که تنها سلامتی او را اصلاح می کند و اگر او را مریض گردانم این مریضی او را فاسد می نماید و از بندگانم
کسی هست که تنها مریضی او را اصلاح میکند و اگرجسم او را سالم گردانم این سلامتی او را فاسد می کند شاید اینم مهلتیه که بهت داده تا تو این حالتم ازمایشت کنه ...
با اینکه نمیشناسمت داداش گلم ولی حتما برات دعا میکنم ... چون میگن اگه دعا در حق خودت بکنی امکانش هست که بهت نده
ولی در حق دیگران رد خور نداره که بهت میده
سرتم درد اوردم ... شبت خوش
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم تا دکترا یه ضرب قبول بشم:icon_5:
عالی بود آبجی مورد دومت شامل حال من بود :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
آرزو میکنم هر آرزویی داری براورده شه 8-)[/div][/quote]
------------
خواهش میکنم ...
خدا بزرگه اگرم ... مریضی داری اینو بدون واسه هر دردی که میکشی خدا یه پاداش و ی امرزشی برات کنار میزاره ...
ادم خیلی مومنی نیستم نمیخوام برات جانماز اب بکشم اینو بخون ... چون وعدش وعدست ...
[b]خداوند متعال می فرماید: به درستی که در بین بندگانم کسی هست که تنها سلامتی او را اصلاح می کند و اگر او را مریض گردانم این مریضی او را فاسد می نماید و از بندگانم
کسی هست که تنها مریضی او را اصلاح میکند و اگرجسم او را سالم گردانم این سلامتی او را فاسد می کند [/b]
[b]شاید اینم مهلتیه که بهت داده تا تو این حالتم ازمایشت کنه ... [/b] :arrow:
با اینکه نمیشناسمت داداش گلم ولی حتما برات دعا میکنم ... چون میگن اگه دعا در حق خودت بکنی امکانش هست که بهت نده
ولی در حق دیگران رد خور نداره که بهت میده
سرتم درد اوردم ... شبت خوش :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.