ash0098
این اسم اکانتمه نمی دونم چه جوری و کی رمز اکانتم افتاد دستش و 30000تا سربازمو به فنا داد و چنتا دیگه حمله کرد رفتم رمزمو عوض کنم دیدم رمزم عوض شده چی کار کنم کمکم کنید ترو خدا خیلی سرش وقت گذاشتم و خرجش کردم
کمکم کنید
ash0098
این اسم اکانتمه نمی دونم چه جوری و کی رمز اکانتم افتاد دستش و 30000تا سربازمو به فنا داد و چنتا دیگه حمله کرد رفتم رمزمو عوض کنم دیدم رمزم عوض شده چی کار کنم کمکم کنید ترو خدا خیلی سرش وقت گذاشتم و خرجش کردم
ash0098
شما میتوانید مراحل زیر را انجام بدید تا رمزت را عوض کنی
به قسمت ورود به اکانت بروید و با استفاده از گذینه فراموش کردن رمز یک درخواست رمز کنید در انجا ایمیلی که در بازی ثبت کردی و اسم اکانتت یک ایمیل برای شما میفرستد که در ان یک کد است که با وارد کردن ان کد در قسمت فراموش کردن ایمیل شما میتوانید رمز اکانتت را عوض کنی البته این را به این خاطر گفتم که گفتی طرف رمزت را عوض کردست وبه رمز اکانتت دست رسی نداری
[quote][div][b]سورنا[/b][/div][div]ash0098
این اسم اکانتمه نمی دونم چه جوری و کی رمز اکانتم افتاد دستش و 30000تا سربازمو به فنا داد و چنتا دیگه حمله کرد رفتم رمزمو عوض کنم دیدم رمزم عوض شده چی کار کنم کمکم کنید ترو خدا خیلی سرش وقت گذاشتم و خرجش کردم [/div][/quote]
به قسمت ورود به اکانت بروید و با استفاده از گذینه فراموش کردن رمز یک درخواست رمز کنید در انجا ایمیلی که در بازی ثبت کردی و اسم اکانتت یک ایمیل برای شما میفرستد که در ان یک کد است که با وارد کردن ان کد در قسمت فراموش کردن ایمیل شما میتوانید رمز اکانتت را عوض کنی البته این را به این خاطر گفتم که گفتی طرف رمزت را عوض کردست وبه رمز اکانتت دست رسی نداری:D:D
ash0098
به قسمت ورود به اکانت بروید و با استفاده از گذینه فراموش کردن رمز یک درخواست رمز کنید در انجا ایمیلی که در بازی ثبت کردی و اسم اکانتت یک ایمیل برای شما میفرستد که در ان یک کد است که با وارد کردن ان کد در قسمت فراموش کردن ایمیل شما میتوانید رمز اکانتت را عوض کنی البته این را به این خاطر گفتم که گفتی طرف رمزت را عوض کردست وبه رمز اکانتت دست رسی نداری
ممنون خدا کنه انجام بشه
کمکم کنید
[quote][div][b]asireali[/b][/div][div][quote][div][b]سورنا[/b][/div][div]ash0098
این اسم اکانتمه نمی دونم چه جوری و کی رمز اکانتم افتاد دستش و 30000تا سربازمو به فنا داد و چنتا دیگه حمله کرد رفتم رمزمو عوض کنم دیدم رمزم عوض شده چی کار کنم کمکم کنید ترو خدا خیلی سرش وقت گذاشتم و خرجش کردم [/div][/quote]
به قسمت ورود به اکانت بروید و با استفاده از گذینه فراموش کردن رمز یک درخواست رمز کنید در انجا ایمیلی که در بازی ثبت کردی و اسم اکانتت یک ایمیل برای شما میفرستد که در ان یک کد است که با وارد کردن ان کد در قسمت فراموش کردن ایمیل شما میتوانید رمز اکانتت را عوض کنی البته این را به این خاطر گفتم که گفتی طرف رمزت را عوض کردست وبه رمز اکانتت دست رسی نداری:D:D[/div][/quote]
ممنون خدا کنه انجام بشه
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]چی شد انجام شد؟؟؟؟؟[/div][/quote]
درست شد؟:([/div][/quote]
نه متاسفانه اکانتمو دارن داغون میکنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.