گر چه راهیست پر از بیم ز ما تا بر دوست
رفتن آسان بود ار واقف منزل باشی
حافظا گر مدد از بخت بلندت باشد
صید آن شاهد مطبوع شمایل باشی
سلام و به نام تنها دلدار تنهایان...
من همیشه اواخر سال دلم میگیره...بخاطر اینکه میبینم یک ساله دیگه ام تموم شد و من هنوز نتونستم حرفمو بزنم...
چرا انقدر زود پیر میشیم؟
عید پارسال انگار همین دیروز نبود؟دور هم بودیم! تاپیک تبریک...ممد گروبزو و بینگو و الکابو و بقیه دوستانمون که پیشمون بودن... شاید سال دیگه ما اصلا نباشیم.
چقدر بده که بعضیا حسرت میخورن و بعضیا خوشحالن!
کاش همه خوشحال بودن...ها؟
میخواستم بگم که داریم آخرین لحظات زندگیمونو در حال 1393 میگذرونیم!
چقدر خوبه بیاییم و چند جمله از ته ته ته ته دلمون بگیم؟شاید ما سال بعد نباشیم! حداقل یه یادی ازمون باشه.
میخوام بگید که از این دنیا چی میخوایید؟واقعا چی؟قصدتون چیه که هر ثانیه دارید نفس میکشید و بدون اینکه متوجه گذر زمان باشید زندگی میکنید؟
حتما یه چیزی ته دلتون دارید دیگه...
من دوست ندارم از خودم شروع کنم...لطفا شما شروع کنید به نوشتن.منم امیدوارم که بتونم معمامو پیدا کنم و بنویسم!
درضمن...
ســـــال نـــــــــو مـبـارکـــــ
ـــــــــــــــــــ
هر گونه اسپمری در این تاپیک = گزارش
فحاشی= گزارش
نظرات مسخره = گزارش
دوست= گزارش
دشمن= گزارش
هیچ فرقی میان شما و بقیه نیست دوست عزیز.این تاپیک مهمه.
رفتن آسان بود ار واقف منزل باشی
حافظا گر مدد از بخت بلندت باشد
صید آن شاهد مطبوع شمایل باشی
سلام و به نام تنها دلدار تنهایان...
من همیشه اواخر سال دلم میگیره...بخاطر اینکه میبینم یک ساله دیگه ام تموم شد و من هنوز نتونستم حرفمو بزنم...
چرا انقدر زود پیر میشیم؟
عید پارسال انگار همین دیروز نبود؟دور هم بودیم! تاپیک تبریک...ممد گروبزو و بینگو و الکابو و بقیه دوستانمون که پیشمون بودن... شاید سال دیگه ما اصلا نباشیم.
چقدر بده که بعضیا حسرت میخورن و بعضیا خوشحالن!
کاش همه خوشحال بودن...ها؟
میخواستم بگم که داریم آخرین لحظات زندگیمونو در حال 1393 میگذرونیم!
چقدر خوبه بیاییم و چند جمله از ته ته ته ته دلمون بگیم؟شاید ما سال بعد نباشیم! حداقل یه یادی ازمون باشه.
میخوام بگید که از این دنیا چی میخوایید؟واقعا چی؟قصدتون چیه که هر ثانیه دارید نفس میکشید و بدون اینکه متوجه گذر زمان باشید زندگی میکنید؟
حتما یه چیزی ته دلتون دارید دیگه...
من دوست ندارم از خودم شروع کنم...لطفا شما شروع کنید به نوشتن.منم امیدوارم که بتونم معمامو پیدا کنم و بنویسم!
درضمن...
ســـــال نـــــــــو مـبـارکـــــ
ـــــــــــــــــــ
هر گونه اسپمری در این تاپیک = گزارش
فحاشی= گزارش
نظرات مسخره = گزارش
دوست= گزارش
دشمن= گزارش
هیچ فرقی میان شما و بقیه نیست دوست عزیز.این تاپیک مهمه.
این مطلب در 1393/12/27 17:42:31 نوشته شده است و در 1393/12/27 17:52:18 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن