این یه اصطلاحه که بین بچه های عصر پادشاهان استفاده میشه.
میدونین که جمعیت وقتی زیاد میشه که ساختمانها رو ارتقاء میدید ولی این رو بدونین که جمعیت زیاد و نیروی ناکافی ارتش یعنی فارم.
In the name of god
به کسایی که جمعیت زیاد میکنن میگن پاب باز.
میدونین که جمعیت وقتی زیاد میشه که ساختمانها رو ارتقاء میدید ولی این رو بدونین که جمعیت زیاد و نیروی ناکافی ارتش یعنی فارم.
درسته
کسی که پاپ بازی میکنه هدفش فقط بالا بردن جمعیته و زیاد به افزایش نیرو اهمیت نمیده..
ضمنا پاپ بازی اصلا چیز خوبی نیست...
برعکسش هم تروپ بازی هستش.. کسی که تروپ بازی میکنه بیشتر به افزایش نیرو اهمیت میده و جمعیت زیاد واسش مهم نیست.
تروپ بازی در بعضی از ضمینه ها از پاپ بازی خیلی بهتره..
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]به کسایی که جمعیت زیاد میکنن میگن پاب باز.
میدونین که جمعیت وقتی زیاد میشه که ساختمانها رو ارتقاء میدید ولی این رو بدونین که جمعیت زیاد و نیروی ناکافی ارتش یعنی فارم.[/div][/quote]
درسته :icon_12:
کسی که پاپ بازی میکنه هدفش فقط بالا بردن جمعیته و زیاد به افزایش نیرو اهمیت نمیده..
ضمنا پاپ بازی اصلا چیز خوبی نیست...
برعکسش هم تروپ بازی هستش.. کسی که تروپ بازی میکنه بیشتر به افزایش نیرو اهمیت میده و جمعیت زیاد واسش مهم نیست.
تروپ بازی در بعضی از ضمینه ها از پاپ بازی خیلی بهتره..
اگه کسی از پاپ بازی میدونه بگه شاید چیزه جدیدی یاد بگیریم
پاپ بازی چیست؟
بنظر من باید بصورت مساوی هم منابعتو ارتقا بدی هم نیروی کافی برای دفاع وحمله بسازی.اگر منابع سطحش بالاتر باشه امکان سرباز سازی بیشتری رو داری
[quote][div][b]ali*khan[/b][/div][div]اگه کسی از پاپ بازی میدونه بگه شاید چیزه جدیدی یاد بگیریم
پاپ بازی چیست؟ :D[/div][/quote]بنظر من باید بصورت مساوی هم منابعتو ارتقا بدی هم نیروی کافی برای دفاع وحمله بسازی.اگر منابع سطحش بالاتر باشه امکان سرباز سازی بیشتری رو داری:icon_13:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.