آقا من یک مشکلی دارم. اونم اینه که شهرم پیشفرض نیزدار داره و سایت میگه فقط می تونم یک نوع سرباز پیاده داشته باشم
خوب حالا من باید صبر کنم تا شهر دوم را بسازم یا راه حلی است؟
hi i'm alireza and i'm a mammut
آقا من یک مشکلی دارم. اونم اینه که شهرم پیشفرض نیزدار داره و سایت میگه فقط می تونم یک نوع سرباز پیاده داشته باشم :|
خوب حالا من باید صبر کنم تا شهر دوم را بسازم یا راه حلی است؟
راه حلی نداره
توی شهر اول اجبارا نیزه باید آموزش داد(بین نیزه و گارد) از شهر دوم به بعد میشه گارد هم ساخت
حرف دوستمون درسته
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]راه حلی نداره
توی شهر اول اجبارا نیزه باید آموزش داد(بین نیزه و گارد) از شهر دوم به بعد میشه گارد هم ساخت[/div][/quote]
حرف دوستمون درسته:icon_1:
عمویی چرا جواب چرت میدی؟کی آخه تو بازار می تونه گارد بخره یا بفروشه؟
hi i'm alireza and i'm a mammut
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]ali.abasi18[/b][/div][div]از کدوم ساختمان میشه گارد گرفت
[/div][/quote]
بازار:|[/div][/quote]
راست میگه
...
[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]ali.abasi18[/b][/div][div]از کدوم ساختمان میشه گارد گرفت
[/div][/quote]
عمویی چرا جواب چرت میدی؟کی آخه تو بازار می تونه گارد بخره یا بفروشه؟[/div][/quote]
راست میگه
راس میگه بازار
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]ali.abasi18[/b][/div][div]از کدوم ساختمان میشه گارد گرفت
[/div][/quote]
عمویی چرا جواب چرت میدی؟کی آخه تو بازار می تونه گارد بخره یا بفروشه؟[/div][/quote]
راس میگه بازار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.