zsedcl
alievil7777
سلام به تمام عزیزان
من شکایت دارم من تمام وقتم کزاشتم برای بازم و برای کسانی که از من باتعجربه تر هستن و قدیمی تر منابع جمع میکنم ومیبرند منم فقت نگاه میکنم
عزیزان بابا اخه انساف خب چیزی است
مخوام از کسانی که ان بازی را ساختن تشکر کنم .ولی گلایه دارم مافقیر شذیم وپولدارا پولدار تر
لپ متلب این است چرا توری تنظیم نمیکنید که انهایی که حمله کردن فقت یکبار بتوانند حمله کنند و طرف مقابل دست بمتقابل نزده باز نشود
خونه دار بچه دار بابا صبر هم اندازا داره با زبان که نمیشه حر چه داشتم بردن خردن وووووو چرا فوش فشکار بعد میگن بی احترامی فلان بیسار
باید این قدر فارمی بکشی تا قوی بشی منم کل سرور 8 رو فارم بودم ولی الان خیلی خوبه اوضاع
با تو جه به صبحت های دوستان تشکر می کنم که ایشون رو راهمنای کردن
من از سرور 6 تو این بازیم خیلی از دوستان سابقشون خیلی بیش تره تو سرور اولته این طوری هستی به خدا قسم که من تو سرور 7 این قدر حمله بهم شده بود تو یه منطقه فوق العاده قوی بودم 100 سرباز می ساختم می ادم می دیدم مردن یه حسی بهم می داد داداش تو باید یه چند سرور برات بگذره تا سروای بعدی قوی بشی دوست پیدا کنی سرباز بسازی داخل اتحاد قوی باشی ازت حساب ببرن اینا یه روزه بدست نمیاد باید از درسات بگذری تا به این مرحله ها برسی
نا برده رنج گنج مویئسر نمیشه
این مطلب در 1391/12/11 23:17:07 نوشته شده است و در 1391/12/11 23:18:34 ویرایش شده است .
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]alievil7777[/b][/div][div]سلام به تمام عزیزان
من شکایت دارم من تمام وقتم کزاشتم برای بازم و برای کسانی که از من باتعجربه تر هستن و قدیمی تر منابع جمع میکنم ومیبرند منم فقت نگاه میکنم
عزیزان بابا اخه انساف خب چیزی است
مخوام از کسانی که ان بازی را ساختن تشکر کنم .ولی گلایه دارم مافقیر شذیم وپولدارا پولدار تر
لپ متلب این است چرا توری تنظیم نمیکنید که انهایی که حمله کردن فقت یکبار بتوانند حمله کنند و طرف مقابل دست بمتقابل نزده باز نشود
خونه دار بچه دار بابا صبر هم اندازا داره با زبان که نمیشه حر چه داشتم بردن خردن وووووو چرا فوش فشکار بعد میگن بی احترامی فلان بیسار [/div][/quote]
باید این قدر فارمی بکشی تا قوی بشی منم کل سرور 8 رو فارم بودم ولی الان خیلی خوبه اوضاع:)[/div][/quote]
با تو جه به صبحت های دوستان تشکر می کنم که ایشون رو راهمنای کردن
من از سرور 6 تو این بازیم خیلی از دوستان سابقشون خیلی بیش تره تو سرور اولته این طوری هستی به خدا قسم که من تو سرور 7 این قدر حمله بهم شده بود تو یه منطقه فوق العاده قوی بودم 100 سرباز می ساختم می ادم می دیدم مردن یه حسی بهم می داد داداش تو باید یه چند سرور برات بگذره تا سروای بعدی قوی بشی دوست پیدا کنی سرباز بسازی داخل اتحاد قوی باشی ازت حساب ببرن اینا یه روزه بدست نمیاد باید از درسات بگذری تا به این مرحله ها برسی
نا برده رنج گنج مویئسر نمیشه