بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش
سارگن کبیر
139213921392
من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم
مگه با کتاب هم میشه رفت مسافرت؟؟
.
بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم[/div][/quote]
:shock: مگه با کتاب هم میشه رفت مسافرت؟؟ [/div][/quote]
سارگن کبیر
139213921392
ده و یازده سال با کتاب رفتیم سفر علم و دانش اخرش هم هیچی نصیبمون نشد
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم[/div][/quote]
[/div][/quote]
ده و یازده سال با کتاب رفتیم سفر علم و دانش اخرش هم هیچی نصیبمون نشد :|
سارگن کبیر
139213921392
.
ولی برای ما شده[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم[/div][/quote]
[/div][/quote]
ده و یازده سال با کتاب رفتیم سفر علم و دانش اخرش هم هیچی نصیبمون نشد :|[/div][/quote]
سارگن کبیر
139213921392
چی رسید ؟؟؟
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]ولی برای ما شده[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم[/div][/quote]
[/div][/quote]
ده و یازده سال با کتاب رفتیم سفر علم و دانش اخرش هم هیچی نصیبمون نشد :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
چی رسید ؟؟؟ :|
سارگن کبیر
139213921392
چی رسید ؟؟؟
.
الان این سواله؟باید جواب بدم؟دقیق ترمیگی[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]ولی برای ما شده[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]بله که میشه خوبشم میشه درس میخونی میری تو سفر علم و دانش[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من با کتاب ها و درس به سفر علم و دانش میروم[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
چی رسید ؟؟؟ :| [/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.