سلااااااااااام بچه هااااااا ..... این پیامو روح انجمن برام فرستاد حالا نمیدونم دروغ میگه یا راست میگه ... (البته میگم روح انجمن چون اسمشو نمیدونم )
عمومیش کردم که بخونید .. از این به بعد حالا ایشون هر موقع چیزی یا تایپکی گذاشت ... دیگه اذیتش نکنید هرچند که خود من
یکی از طرفداران خاص تایپک هاش بودم حالا دروغ یا راست میگه به کنار .. خودش دوس داره بیاد انجمن ولی بچه ها البته کسانی که میشناسنش ... از اون دنیا باهاش حرف میزنن حالا راست یا دروغ بوده دیگه دوس نداره بچه ها به همون چشم بهش نگاه کنن ...
منو به عنوان دوستش دونسته و اینو مطرح کرد عمومیش کردم که همه بخونن دیگه قضاوت با خودتون ...
http://8pic.ir/images/swmpy17jzo575iavl2ni.png
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[i][b]سلااااااااااام بچه هااااااا ..... :P[/b][/i]
[b]این پیامو روح انجمن برام فرستاد حالا نمیدونم دروغ میگه یا راست میگه ... (البته میگم روح انجمن چون اسمشو نمیدونم )
عمومیش کردم که بخونید .. از این به بعد حالا ایشون هر موقع چیزی یا تایپکی گذاشت ... دیگه اذیتش نکنید هرچند که خود من
یکی از طرفداران خاص تایپک هاش بودم حالا دروغ یا راست میگه به کنار .. خودش دوس داره بیاد انجمن ولی بچه ها البته کسانی که میشناسنش ... از اون دنیا باهاش حرف میزنن حالا راست یا دروغ بوده دیگه دوس نداره بچه ها به همون چشم بهش نگاه کنن ...
منو به عنوان دوستش دونسته و اینو مطرح کرد عمومیش کردم که همه بخونن دیگه قضاوت با خودتون ... [/b]
http://8pic.ir/images/swmpy17jzo575iavl2ni.png
اگه تو این مورد حرفی بزنیم میشه غیبت پس از بچه ها خواهش میکنم که این بحثو ادامه ندن
اگه واقعا فوت کرده1392 خـدا بیامرزش
ولی اگه نه بازم خـدا بیامرزش از نوع دو
اگه تو این مورد حرفی بزنیم میشه غیبت پس از بچه ها خواهش میکنم که این بحثو ادامه ندن
ولی اگه نه بازم خـدا بیامرزش از نوع دو:o
ولی اگه نه بازم خـدا بیامرزش از نوع دو
--------
نمیدونم مرده یا نه ولی خب خودش اینجوری میگه باشه بهتره
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]alixfazl10[/b][/div][div]اگه تو این مورد حرفی بزنیم میشه غیبت پس از بچه ها خواهش میکنم که این بحثو ادامه ندن
ولی اگه نه بازم خـدا بیامرزش از نوع دو:o[/div][/quote]
--------
نمیدونم مرده یا نه ولی خب خودش اینجوری میگه باشه بهتره
یعنی ما اینو باور کنیم؟!
آخه آدمی که فامیلش فوت کرده باشه میاد انجمن به یه مشت غریبه بگه...
جمع کنید باو.
-----
نمیدونم ... گفتم که قضاوت با خودتان ... خودمن که خیلی تایپکهاشو دوس داشتم حالا چه راست باشه چه دروغ
البته مشکلات سنی انجمنه دیگه ...
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یعنی ما اینو باور کنیم؟!
آخه آدمی که فامیلش فوت کرده باشه میاد انجمن به یه مشت غریبه بگه...
جمع کنید باو.[/div][/quote]
-----
نمیدونم ... گفتم که قضاوت با خودتان ... :lol: خودمن که خیلی تایپکهاشو دوس داشتم حالا چه راست باشه چه دروغ :icon_4:
البته مشکلات سنی انجمنه دیگه ... :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.