سیلام به همه ی دوستان عزیز عصر پادشاهانیای گل گلاب ...
خوفین ؟!
اقا این پستو گذاشتم همه یکم از خودشون بگن با هم اشنا شیم ...
لطفا خواهشن اسپمو ... نذارین که اونوخت با دمپایی ابری خیس میکوبم دهنتون
بعله ...
اول هم از خودم شروع میکنم ...
آدم هستم و یه چن ساله پیش به دنیا اومدم.....سنم دو رقمیه...تازه..خونمون کنار خونه ی همسایمونه باورت میشه؟ حیچ وگت قلت عملایی نداشتم و ندارم! از غلطای اضافه خووشم نمیاد! مخصوصا این که از مطالبم کپی بشه! مکان مورد علاقم توالته!!! تعریف از خودمون نباشع ولی همسایمونم پراید داره... دیگه بستونه ... بقیش تو وبلاگمه که اگر اقای خوش ذوق مدیر انجمن اجازه بدن ادرسو تو امضام میزارم ...
منتظرم ...
این مطلب در 1391/12/08 17:45:00 نوشته شده است و در 1391/12/08 17:45:42 ویرایش شده است .
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم
[b]سیلام به همه ی دوستان عزیز عصر پادشاهانیای گل گلاب ...:arrow:
خوفین ؟! ;)
اقا این پستو گذاشتم همه یکم از خودشون بگن با هم اشنا شیم ...;)
لطفا خواهشن اسپمو ... نذارین که اونوخت با دمپایی ابری خیس میکوبم دهنتون :twisted:
بعله ...
اول هم از خودم شروع میکنم ...
آدم هستم و یه چن ساله پیش به دنیا اومدم.....سنم دو رقمیه...تازه..خونمون کنار خونه ی همسایمونه باورت میشه؟ حیچ وگت قلت عملایی نداشتم و ندارم! از غلطای اضافه خووشم نمیاد! مخصوصا این که از مطالبم کپی بشه! مکان مورد علاقم توالته!!! تعریف از خودمون نباشع ولی همسایمونم پراید داره...:lol: دیگه بستونه ... بقیش تو وبلاگمه که اگر اقای خوش ذوق مدیر انجمن اجازه بدن ادرسو تو امضام میزارم ...;)
منتظرم ...[/b]
سلام من امینم..
جالب اینجاست که منم آدمم و چن ساله پیشم به دنیا اومدم(تفاهممون تو حلقم..!):رابطه ی خوبی با اسپم دارم::هیچی دیگه..همین چن وقت پیشم خیلی سرم شلوغ بود..سروره 4 و 6م دوست داشتم...شاید باورتون نشه ولی هفته ی پیش یه پسته خوردم که دلم نیومده هنوز تو جیبمه...!
این 2هفته ی مدرسه هم تموم نمیشه بریم سر زندگیمون بسکه درس خوندیم..
باااای
کی از پشت لباستو میبنده؟؟!!
سلام من امینم..
جالب اینجاست که منم آدمم و چن ساله پیشم به دنیا اومدم(تفاهممون تو حلقم..!):رابطه ی خوبی با اسپم دارم::هیچی دیگه..همین چن وقت پیشم خیلی سرم شلوغ بود..سروره 4 و 6م دوست داشتم...شاید باورتون نشه ولی هفته ی پیش یه پسته خوردم که دلم نیومده هنوز تو جیبمه...!
باااای
8-)8-)
سلام من امینم..
باااای
تو حلقمون ...
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]سلام من امینم..
باااای
8-)8-)[/div][/quote]
تو حلقمون ...
خواهشا کسی چیزی ننویسه ...
بعضیا باز همین که مدیر رفت شروع کردن کارشونو ...
لطفا نه چیزی بگید و نه اسپم بدین ...
با تشکر ...
صب کن رفیق ... مگه چیه؟
خاستم اشنا شیم ... تا چشات در اد از کسی هم نمیترسم افاقی اومدم گفتم ک در جریان باشی ... حسووووووووووووووووود
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div]خواهشا کسی چیزی ننویسه ...
بعضیا باز همین که مدیر رفت شروع کردن کارشونو ...
لطفا نه چیزی بگید و نه اسپم بدین ...
با تشکر ...[/div][/quote]
صب کن رفیق ... مگه چیه؟
خاستم اشنا شیم ... تا چشات در اد از کسی هم نمیترسم افاقی اومدم گفتم ک در جریان باشی ... حسووووووووووووووووود
حیف که تا حالا دو تا اخطار خوردم وگرنه تو این مدت با خیلی ها آشنا می شدم
اها ... یه سوال فندی ... مگر عیبه با کسی اشنا شدن؟!
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]حیف که تا حالا دو تا اخطار خوردم وگرنه تو این مدت با خیلی ها آشنا می شدم[/div][/quote]
اها ... یه سوال فندی ... مگر عیبه با کسی اشنا شدن؟!
لا مصب مدیر پیام هارو هم چک میکنه.داشتم مخ می زدم خفتم کرد اخطار داد
دمش گرم خوب زدتت سینه دیوار ....
خخخخخخخخخخخخخخخ
ما ک از ای 2خطرا دورورمون زیاده نیزای نداریم
حسین میدونه ....
من همونم که درباره assassins creed III سوال پرسیدی ازم.تا کجاش رفتی الان تموم کردی؟
inera@att.net
[quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]لا مصب مدیر پیام هارو هم چک میکنه.داشتم مخ می زدم خفتم کرد اخطار داد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خخخخخخخخخخخخخخخ
ما ک از ای 2خطرا دورورمون زیاده نیزای نداریم:|
حسین میدونه ....:twisted:[/div][/quote]
من همونم که درباره assassins creed III سوال پرسیدی ازم.تا کجاش رفتی الان تموم کردی؟
لا مصب مدیر پیام هارو هم چک میکنه.داشتم مخ می زدم خفتم کرد اخطار داد
خخخخخخخخخخخخخخخ
ما ک از ای 2خطرا دورورمون زیاده نیزای نداریم
حسین میدونه ....
نشناختم ... اسم ایدیتو بده ... ایدی عصر پادشاهانتو تو سرور 9 میگم ...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]لا مصب مدیر پیام هارو هم چک میکنه.داشتم مخ می زدم خفتم کرد اخطار داد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خخخخخخخخخخخخخخخ
ما ک از ای 2خطرا دورورمون زیاده نیزای نداریم:|
حسین میدونه ....:twisted:[/div][/quote]
من همونم که درباره assassins creed III سوال پرسیدی ازم.تا کجاش رفتی الان تموم کردی؟[/div][/quote]
نشناختم ... اسم ایدیتو بده ... ایدی عصر پادشاهانتو تو سرور 9 میگم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.