niavaran69
سلام
چگونه رتبه هجومی افزایش میابد ؟
رتبه ی هجومی من حدود 370 بود ولی بعد از چند نوبت که عارت کردم به 240 کاهش یافت !!! چرا ؟؟؟
در ضمن این امتازات ( رتبه هجومی یا دفاعی ) چه تاثیری در بازی داره ؟؟؟
سوالات زیاده !! خب شروع میکنیم ...!!!
وقتی به یکی حمله کنی به اندازه ی سربازایی که میکشی به امتیاز هجومیت اضافه میشه..
البته به تعداد سربازا بستگی نداره بلکه به گندم خور اون سربازایی که میکشی بستگی داره..
هرچقدر گندم خورشون بیشتر باشه به همون اندازه امتیاز هجومی تو بالا میره.
هرچقدر هم امتیاز هجومیت بالا بره رتبه هجومیت بهتر میشه.
رتبه ی هجومی هم هر چقدر کمتر باشه بهتره .. این که دیگه معلومه...!
مثلا رتبه ی 100 بهتر از 200 هستش. درست مثل رتبه بندی کنکور!!
وقتی بتونی رتبه ی هجومیت رو بالا ببری تا به کمتر از 10 برسه اونوقت میری تو تاپ مهاجمین..
هر هفته به 10 رتبه ی اول مدافعین و مهاجمین و غارت کنندگان و پیشرفت کنندگان مدال میدن.
اگه اونوقتی که مدال میدن شما هم بین 10 تا مهاجم برتر باشی مدال میگیری.
مدال هم خیلی خوبه...!
اولا وقتی مدال داشته باشی هم واسه خودت یه افتخار محسوب میشه و هم بازیکنای دیگه با یه چشم دیگه بهت نگاه میکنن...
دوما وقتی مدال داشته باشی میتونی توی سرور قهرمانان هم بازی کنی...
این مطلب در 1393/12/13 15:16:09 نوشته شده است و در 1393/12/13 18:05:28 ویرایش شده است .
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]niavaran69[/b][/div][div]سلام
چگونه رتبه هجومی افزایش میابد ؟
رتبه ی هجومی من حدود 370 بود ولی بعد از چند نوبت که عارت کردم به 240 کاهش یافت !!! چرا ؟؟؟ :icon_6:
در ضمن این امتازات ( رتبه هجومی یا دفاعی ) چه تاثیری در بازی داره ؟؟؟:icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
سوالات زیاده !! خب شروع میکنیم ...!!! :icon_10:
وقتی به یکی حمله کنی به اندازه ی سربازایی که میکشی به امتیاز هجومیت اضافه میشه.. :icon_11:
البته به تعداد سربازا بستگی نداره بلکه به گندم خور اون سربازایی که میکشی بستگی داره..
هرچقدر گندم خورشون بیشتر باشه به همون اندازه امتیاز هجومی تو بالا میره.
هرچقدر هم امتیاز هجومیت بالا بره رتبه هجومیت بهتر میشه.
رتبه ی هجومی هم هر چقدر کمتر باشه بهتره .. این که دیگه معلومه...!
مثلا رتبه ی 100 بهتر از 200 هستش. درست مثل رتبه بندی کنکور!!
وقتی بتونی رتبه ی هجومیت رو بالا ببری تا به کمتر از 10 برسه اونوقت میری تو تاپ مهاجمین..
هر هفته به 10 رتبه ی اول مدافعین و مهاجمین و غارت کنندگان و پیشرفت کنندگان مدال میدن.
اگه اونوقتی که مدال میدن شما هم بین 10 تا مهاجم برتر باشی مدال میگیری. :icon_9:
مدال هم خیلی خوبه...!
اولا وقتی مدال داشته باشی هم واسه خودت یه افتخار محسوب میشه و هم بازیکنای دیگه با یه چشم دیگه بهت نگاه میکنن...
دوما وقتی مدال داشته باشی میتونی توی سرور قهرمانان هم بازی کنی... :icon_12: