یعنی مدام به شهرت حمله میشه و تو نمیتونی نیروسازی و ... انجام بدی
بعضی موقعا هم میتونی نیرو بسازی ولی فایده ای نداری!!
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یعنی مدام به شهرت حمله میشه و تو نمیتونی نیروسازی و ... انجام بدی :icon_10:[/div][/quote]
بعضی موقعا هم میتونی نیرو بسازی ولی فایده ای نداری!! :arrow:
البته یه راهی برای فرار از فارمی هست اونم اینه که نیرو بسازی بعد بفرستی شهر یکی از رفیقات که بهش حمله نمیشه هر وقت زیاد شد برگش بزنی و دفاع کنی
اگه تعداد حملا طرف زیاد باشه هیچ * نمیشه کرد!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یعنی مدام به شهرت حمله میشه و تو نمیتونی نیروسازی و ... انجام بدی :icon_10:[/div][/quote]
بعضی موقعا هم میتونی نیرو بسازی ولی فایده ای نداری!! :arrow:[/div][/quote]
البته یه راهی برای فرار از فارمی هست اونم اینه که نیرو بسازی بعد بفرستی شهر یکی از رفیقات که بهش حمله نمیشه هر وقت زیاد شد برگش بزنی و دفاع کنی[/div][/quote]
اگه تعداد حملا طرف زیاد باشه هیچ * نمیشه کرد!! :icon_4:
البته یه راهی برای فرار از فارمی هست اونم اینه که نیرو بسازی بعد بفرستی شهر یکی از رفیقات که بهش حمله نمیشه هر وقت زیاد شد برگش بزنی و دفاع کنی
اینم حرفیه
موافقی!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یعنی مدام به شهرت حمله میشه و تو نمیتونی نیروسازی و ... انجام بدی :icon_10:[/div][/quote]
البته یه راهی برای فرار از فارمی هست اونم اینه که نیرو بسازی بعد بفرستی شهر یکی از رفیقات که بهش حمله نمیشه هر وقت زیاد شد برگش بزنی و دفاع کنی[/div][/quote]
اگه تعداد حملا طرف زیاد باشه هیچ * نمیشه کرد!! :icon_4:[/div][/quote]
اینم حرفیه :ugeek: :icon_3:[/div][/quote]
موافقی!! :icon_1:
من سرورs32فارم شدم (نخنداولین سرورم بود)یه هفته نیرو ساختم فرستادم شهر یکی از رفقابرگشت زدم 10000تانیزه داربود.طرف دوسه باربا5000شمشیرزن اتک دادهمشون نفله شدنبعدش با100000تاشمیرزن حمله کرد...
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یعنی مدام به شهرت حمله میشه و تو نمیتونی نیروسازی و ... انجام بدی :icon_10:[/div][/quote]
اگه تعداد حملا طرف زیاد باشه هیچ * نمیشه کرد!! :icon_4:[/div][/quote]
من سرورs32فارم شدم (نخنداولین سرورم بود:|)یه هفته نیرو ساختم فرستادم شهر یکی از رفقابرگشت زدم 10000تانیزه داربود.طرف دوسه باربا5000شمشیرزن اتک دادهمشون نفله شدن:icon_4:بعدش با100000تاشمیرزن حمله کرد...:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.