البته تا آخرش نرفتم اونجایی که گفت دیگه حرفی ندارم بعد سه نقطه گذاشت دیگه ادامه ندادم آخراش بود یا هنوز خیلی ادامه داشت
######
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]لامصب این چی بود تموم نمیشه :|[/div][/quote]
خودم از یجا ورداشتم دسکاری کردم دادمش به شما :|[/div][/quote]
البته تا آخرش نرفتم اونجایی که گفت دیگه حرفی ندارم بعد سه نقطه گذاشت دیگه ادامه ندادم آخراش بود یا هنوز خیلی ادامه داشت :D
البته تا آخرش نرفتم اونجایی که گفت دیگه حرفی ندارم بعد سه نقطه گذاشت دیگه ادامه ندادم آخراش بود یا هنوز خیلی ادامه داشت
خیلی ادامه داشت
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]لامصب این چی بود تموم نمیشه :|[/div][/quote]
البته تا آخرش نرفتم اونجایی که گفت دیگه حرفی ندارم بعد سه نقطه گذاشت دیگه ادامه ندادم آخراش بود یا هنوز خیلی ادامه داشت :D[/div][/quote]
خیلی ادامه داشت :|
خیلی ادامه داشت
پس شانس آوردم
######
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]لامصب این چی بود تموم نمیشه :|[/div][/quote]
البته تا آخرش نرفتم اونجایی که گفت دیگه حرفی ندارم بعد سه نقطه گذاشت دیگه ادامه ندادم آخراش بود یا هنوز خیلی ادامه داشت :D[/div][/quote]
خیلی ادامه داشت :|[/div][/quote]
پس شانس آوردم :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.