امشب باید جشن بگیریم به دلیل اینکه تعداد مدیر های انجمن بیشتر شد و مدیر انجمن 9 هم اومد به همین دلیل اسپم و اسپمر کم تر می شود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا ما از اسپم و اسپمر بدمون میاد و دوست داریم مدیرا زیاد شن
این مطلب در 1393/12/07 10:24:19 نوشته شده است و در 1393/12/07 10:52:28 ویرایش شده است .
I love you
امشب باید جشن بگیریم به دلیل اینکه تعداد مدیر های انجمن بیشتر شد و مدیر انجمن 9 هم اومد به همین دلیل اسپم و اسپمر کم تر می شود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا ما از اسپم و اسپمر بدمون میاد و دوست داریم مدیرا زیاد شن
جدی این همه مدیر ازافه شده چه تاسیری داشته?
والا ما رفتیم دو تا مدیر بود همین اسپم ها بود
الان برگشتیم نه تا مدیر هشت اسپما هم بیشتر شده کمتر نشده
فقط مدیرا پاین لیست انلاینا اسمشون عوز میشه
یادم باشه برات بالا بالا بخرم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]bing055521[/b][/div][div]جدی این همه مدیر ازافه شده چه تاسیری داشته?
والا ما رفتیم دو تا مدیر بود همین اسپم ها بود
الان برگشتیم نه تا مدیر هشت اسپما هم بیشتر شده کمتر نشده
فقط مدیرا پاین لیست انلاینا اسمشون عوز میشه[/div][/quote]
یادم باشه برات بالا بالا بخرم:|
سرورw4نرسیده به چهارراه دست راست مجتمع اموزشی بالابالا این ادرسمه بیایه بسته بالابالا بهت بدم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]bing055521[/b][/div][div]هر کی نخره.ادرس پستی میدم الان بفرست بیاد خخخ[/div][/quote]
سرورw4نرسیده به چهارراه دست راست مجتمع اموزشی بالابالا این ادرسمه بیایه بسته بالابالا بهت بدم:|
اون موقع که پیشنهاد دادین مدیرا بیشتر بشه باید به این فکر میکردید که تاثیرش چیه
کِی پیشنهاد دادیم؟
تو رو نگفتم قبل تر از تو رو گفتم
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اون موقع که پیشنهاد دادین مدیرا بیشتر بشه باید به این فکر میکردید که تاثیرش چیه :|[/div][/quote]
کِی پیشنهاد دادیم؟ :|[/div][/quote]
تو رو نگفتم قبل تر از تو رو گفتم :|
اون موقع که پیشنهاد دادین مدیرا بیشتر بشه باید به این فکر میکردید که تاثیرش چیه
کِی پیشنهاد دادیم؟
تو رو نگفتم قبل تر از تو رو گفتم
آدرس تاپیکو بده
اون موقع فرق می کرد مدیرا فعالیتشون بهتر بود مثلاً یه تاپیک رو قفل میکردن آخرش مینوشتن برای چی قفل کردن ولی الآن چی!
در کل یه کم تو تاپیکا پستم بیشتر میزدن ولی الآن فقط میانو چند تا تاپیک حذف میکنن و میرن اونا اون موقع گفتن لابد خیال کردن مدیرا میان یه کم تو تاپیکا بیشتر فعالیت میکنن نمیدونستن همچین میشه
اصلاً ما این همه پیشنهاد دادیم عملی نشد اونوقت پیشنهاد زیادتر شدن مدیرا رو عملی کردن
من چه میدونم چه تاپیکی بودفقط میدونم یه زمانی اعتراض به تایم آنلاینی مدیرا داشتن اگه اشتباه نکنم
حرفات صحیح
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اون موقع که پیشنهاد دادین مدیرا بیشتر بشه باید به این فکر میکردید که تاثیرش چیه :|[/div][/quote]
کِی پیشنهاد دادیم؟ :|[/div][/quote]
تو رو نگفتم قبل تر از تو رو گفتم :|[/div][/quote]
آدرس تاپیکو بده :icon_10:
اون موقع فرق می کرد مدیرا فعالیتشون بهتر بود مثلاً یه تاپیک رو قفل میکردن آخرش مینوشتن برای چی قفل کردن ولی الآن چی!
در کل یه کم تو تاپیکا پستم بیشتر میزدن ولی الآن فقط میانو چند تا تاپیک حذف میکنن و میرن :icon_4: اونا اون موقع گفتن لابد خیال کردن مدیرا میان یه کم تو تاپیکا بیشتر فعالیت میکنن نمیدونستن همچین میشه :icon_4:
اصلاً ما این همه پیشنهاد دادیم عملی نشد اونوقت پیشنهاد زیادتر شدن مدیرا رو عملی کردن :icon_10:[/div][/quote]
من چه میدونم چه تاپیکی بودفقط میدونم یه زمانی اعتراض به تایم آنلاینی مدیرا داشتن اگه اشتباه نکنم :|
حرفات صحیح :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.