میرم از روی نقشه همون شهری رو که میخواهم بگیرمش رو میزنم میزنه 21نفرجمعیت
شهر 21 جمعیت سرباز توش نیست پس اصلا تلفات نمیدی سربازات مقداری منابع برمیدارن میان
[quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]میرم از روی نقشه همون شهری رو که میخواهم بگیرمش رو میزنم میزنه 21نفرجمعیت[/div][/quote]
شهر 21 جمعیت سرباز توش نیست پس اصلا تلفات نمیدی سربازات مقداری منابع برمیدارن میان
خیلی ممنون اقای فرزین میشه بگیدتاچه قدر جمعیت توش سرباز نیست
ربطی ب جمعیت شهر نداره
جاسوسی کن بیبین چوقد داره
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]خیلی ممنون اقای فرزین میشه بگیدتاچه قدر جمعیت توش سرباز نیست[/div][/quote]
ربطی ب جمعیت شهر نداره
جاسوسی کن بیبین چوقد داره
من میرم تو نقشه دنبال اون شهرهایی میگردم که زیر20 جمعیت دارن بعد40سربازارهمه نوع میفرستم میرم غارت میکنم ای حال میده
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]من میرم تو نقشه دنبال اون شهرهایی میگردم که زیر20 جمعیت دارن بعد40سربازارهمه نوع میفرستم میرم غارت میکنم ای حال میده[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
من میرم تو نقشه دنبال اون شهرهایی میگردم که زیر20 جمعیت دارن بعد40سربازارهمه نوع میفرستم میرم غارت میکنم ای حال میده
نخند هر کـس به اندازه نیاز خودش غارت میکنه
######
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]من میرم تو نقشه دنبال اون شهرهایی میگردم که زیر20 جمعیت دارن بعد40سربازارهمه نوع میفرستم میرم غارت میکنم ای حال میده[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نخند هر کـس به اندازه نیاز خودش غارت میکنه 8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.