سلام.من یک شهر کیگنز رو تسخیر کردم.ولی تو مزرعه نوشته تولید گندم شما منفی است...الان چندین ساعت گذشته ولی 1 درصد هم گندم تولید نکرده.درحالیکه با پرداخت 6 سکه 40 درصد افزایش تولید رو زدم.اگه راهنماییی کنید ممنون میشم
سلام.من یک شهر کیگنز رو تسخیر کردم.ولی تو مزرعه نوشته تولید گندم شما منفی است...الان چندین ساعت گذشته ولی 1 درصد هم گندم تولید نکرده.درحالیکه با پرداخت 6 سکه 40 درصد افزایش تولید رو زدم.اگه راهنماییی کنید ممنون میشم
احتمالا نیرو زیاد داری تو اون شهر البته به صورت پشتیبان و سطح مزرعه اش پایینه
همین الان دوباره نگاه کردم دیدم نصف نیروهام تو اون شهر باقی موندن..چطور میتونم دوباره برشون گردونم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]احتمالا نیرو زیاد داری تو اون شهر البته به صورت پشتیبان و سطح مزرعه اش پایینه [/div][/quote]
همین الان دوباره نگاه کردم دیدم نصف نیروهام تو اون شهر باقی موندن..چطور میتونم دوباره برشون گردونم
برو تو اردوگاه قسمت نیروهای ارتش برگشت بزن
######
[quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]احتمالا نیرو زیاد داری تو اون شهر البته به صورت پشتیبان و سطح مزرعه اش پایینه [/div][/quote]
همین الان دوباره نگاه کردم دیدم نصف نیروهام تو اون شهر باقی موندن..چطور میتونم دوباره برشون گردونم[/div][/quote]
مرسی دادا...فهمیدم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]احتمالا نیرو زیاد داری تو اون شهر البته به صورت پشتیبان و سطح مزرعه اش پایینه [/div][/quote]
همین الان دوباره نگاه کردم دیدم نصف نیروهام تو اون شهر باقی موندن..چطور میتونم دوباره برشون گردونم[/div][/quote]
برو تو اردوگاه قسمت نیروهای ارتش برگشت بزن [/div][/quote]
مرسی دادا...فهمیدم
مرسی دادا...فهمیدم
قربانت
######
[quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]احتمالا نیرو زیاد داری تو اون شهر البته به صورت پشتیبان و سطح مزرعه اش پایینه [/div][/quote]
برو تو اردوگاه قسمت نیروهای ارتش برگشت بزن [/div][/quote]
مرسی دادا...فهمیدم[/div][/quote]
قربانت :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.