اینو یه بنده خدایی به اکانت یه بنده خدای دیگه ای فرستاده بود!! سلام کسانی که بهشون حمله میشه برای کسی که بهشون حمله میکنه فقط 1 نیزه دار بفرستن بعد از اون به بعد هر حمله ای که به شما میشه زیرش مینویسه چون مدافع برای مهاجم نیرو ارسال کرده لشگرکشی بدون غارت است و هر 1 نیزه دار تا یک مدت این کار رو میکند ولی بعد از یک مدت باید دوباره یکی دیگه بفرستید و بقیه منابعتون رو هم سرباز کنید اون وقت مهاجم فقط تلفات میده هیچی هم غارت نمیکنه وسودی براش نداره و دست از سر تا بر میدارد
هر روز یکی بفرستی..دیگه فارم نمیشی
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
اینو یه بنده خدایی به اکانت یه بنده خدای دیگه ای فرستاده بود!!
[u]سلام کسانی که بهشون حمله میشه برای کسی که بهشون حمله میکنه فقط 1 نیزه دار بفرستن بعد از اون به بعد هر حمله ای که به شما میشه زیرش مینویسه چون مدافع برای مهاجم نیرو ارسال کرده لشگرکشی بدون غارت است و هر 1 نیزه دار تا یک مدت این کار رو میکند ولی بعد از یک مدت باید دوباره یکی دیگه بفرستید و بقیه منابعتون رو هم سرباز کنید اون وقت مهاجم فقط تلفات میده هیچی هم غارت نمیکنه وسودی براش نداره و دست از سر تا بر میدارد[/u]
هر روز یکی بفرستی..دیگه فارم نمیشی:icon_4:
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من تو 32 امتحان کردم طرف میتونه غارت کنه:icon_10:[/div][/quote]
خودت رو لو نده که فارمی :icon_10:[/div][/quote]
لو دادم ولی این ربطی به اون ماجرا نداره:icon_10:[/div][/quote]
کدوم ماجرا :icon_10:
امیر تو سرور 1 تو اتحاد گیلانی؟!!!
تو همونی عایا؟!
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من تو 32 امتحان کردم طرف میتونه غارت کنه:icon_10:[/div][/quote]
کدوم ماجرا :icon_10:[/div][/quote]
تو همونی عایا؟!
تو همونی عایا؟!
اره اما الان با مدیرا رفتیم یه اتحاد دیگه اونجا شده زیر مجموعه
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من تو 32 امتحان کردم طرف میتونه غارت کنه:icon_10:[/div][/quote]
کدوم ماجرا :icon_10:[/div][/quote]
تو همونی عایا؟![/div][/quote]
اره اما الان با مدیرا رفتیم یه اتحاد دیگه اونجا شده زیر مجموعه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.