سلام
یکی از هما اتحادی های قبلیم که الان از اتحاد رفته، وقتی بهش حمله می کنم بدون غارت برمی گیرده و پیام میده که این بازکین قبلا به شما پشتیبان ارسال کرده و حمله بدون غارت است.
این چه وضعشه لطفا رسیدگی کنید
سلام
یکی از هما اتحادی های قبلیم که الان از اتحاد رفته، وقتی بهش حمله می کنم بدون غارت برمی گیرده و پیام میده که این بازکین قبلا به شما پشتیبان ارسال کرده و حمله بدون غارت است.
وقتی برای بازیکنی دف ارسال کنی یا منابع و متخصص مبادله کنید یا به اکانت هم سر بزنید یا جانشین هم بشید تا یه مدت حدودا بین 2 الی 3 هفته ای نمیشه غارتش کرد
######
وقتی برای بازیکنی دف ارسال کنی یا منابع و متخصص مبادله کنید یا به اکانت هم سر بزنید یا جانشین هم بشید تا یه مدت حدودا بین 2 الی 3 هفته ای نمیشه غارتش کرد
سلام
خب عزیزم اون نیروهات دارن مرام میزارن .... اگه تو سرور w3هستی بیخیالش شو اما تو w2 بعد یه مدت درست میشه
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]douman2000[/b][/div][div]سلام
این چه وضعشه لطفا رسیدگی کنید[/div][/quote]
خب عزیزم اون نیروهات دارن مرام میزارن .... اگه تو سرور w3هستی بیخیالش شو اما تو w2 بعد یه مدت درست میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.