سلام دوستان من نرم افزار بازی رو رو گوشیم نصب کردم بعد از لاگین کردن بازی یه رمز 4 رقمی ازم می خوام نمی زاره هیچ کاری انجام بدم این رمز رو از کجا باید پیدا کنم
سلام دوستان من نرم افزار بازی رو رو گوشیم نصب کردم بعد از لاگین کردن بازی یه رمز 4 رقمی ازم می خوام نمی زاره هیچ کاری انجام بدم این رمز رو از کجا باید پیدا کنم
عاغا منم همین مشکل رو دارم برنامه اندروید ازم یک رمز4 رقمی میخواد درحالی که رمز اکانت من 8 رقمیه. در این مورد یه راهنمایی کنید لطفا
برا خودت یه رنز بزار که کسی نتونه از نرم افزار وارد اکت بشه
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]عاغا منم همین مشکل رو دارم برنامه اندروید ازم یک رمز4 رقمی میخواد درحالی که رمز اکانت من 8 رقمیه.:shock: در این مورد یه راهنمایی کنید لطفا:D[/div][/quote]
عاغا منم همین مشکل رو دارم برنامه اندروید ازم یک رمز4 رقمی میخواد درحالی که رمز اکانت من 8 رقمیه. در این مورد یه راهنمایی کنید لطفا
خودم چجوری با نرم افزار وارد بشم؟اون یه رمز4 رقمی از من میخواد در حالی که رمز من 8رقمیه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]عاغا منم همین مشکل رو دارم برنامه اندروید ازم یک رمز4 رقمی میخواد درحالی که رمز اکانت من 8 رقمیه.:shock: در این مورد یه راهنمایی کنید لطفا:D[/div][/quote]
برا خودت یه رنز بزار که کسی نتونه از نرم افزار وارد اکت بشه[/div][/quote]
خودم چجوری با نرم افزار وارد بشم؟اون یه رمز4 رقمی از من میخواد در حالی که رمز من 8رقمیه
اون رمز 4 رقمی یه رمز جدیده باید یه رمز انتخاب کنی برای نرمافزار
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]عاغا منم همین مشکل رو دارم برنامه اندروید ازم یک رمز4 رقمی میخواد درحالی که رمز اکانت من 8 رقمیه.:shock: در این مورد یه راهنمایی کنید لطفا:D[/div][/quote]
برا خودت یه رنز بزار که کسی نتونه از نرم افزار وارد اکت بشه[/div][/quote]
خودم چجوری با نرم افزار وارد بشم؟اون یه رمز4 رقمی از من میخواد در حالی که رمز من 8رقمیه[/div][/quote]
اون رمز 4 رقمی یه رمز جدیده باید یه رمز انتخاب کنی برای نرمافزار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.