از سازنده های عصر پادشاهان تقاضا دارم که وقتی سرور 200 روزه میندازن 20 روز بعد سرور بعدی رو راه نندازن.ادم تمرکزش میره رو سرور جدید از سرور قبلی جا میمونه ابلفضلی
نظرسنجی
اگه موافقی بزن قدش
اگه مخالفی وللش
این مطلب در 1393/11/10 20:21:56 نوشته شده است و در 1393/11/10 20:22:45 ویرایش شده است .
از سازنده های عصر پادشاهان تقاضا دارم که وقتی سرور 200 روزه میندازن 20 روز بعد سرور بعدی رو راه نندازن.ادم تمرکزش میره رو سرور جدید از سرور قبلی جا میمونه ابلفضلی
باشه داش.من اصلا سرور بعدیو میندازم 3 سال بعدش.
ممنون از انتقادات سازندتون.
واقعا مرسی.خیلی متحول شدم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lordhossein19[/b][/div][div]از سازنده های عصر پادشاهان تقاضا دارم که وقتی سرور 200 روزه میندازن 20 روز بعد سرور بعدی رو راه نندازن.ادم تمرکزش میره رو سرور جدید از سرور قبلی جا میمونه ابلفضلی[/div][/quote]
ممنون از انتقادات سازندتون.[/div][/quote]
واقعا مرسی.خیلی متحول شدم :o
ممنون از انتقادات سازندتون.
واقعا مرسی.خیلی متحول شدم
خیلی ممنون که خیلی متحول شدید.واقعا مچکرم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lordhossein19[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lordhossein19[/b][/div][div]از سازنده های عصر پادشاهان تقاضا دارم که وقتی سرور 200 روزه میندازن 20 روز بعد سرور بعدی رو راه نندازن.ادم تمرکزش میره رو سرور جدید از سرور قبلی جا میمونه ابلفضلی[/div][/quote]
ممنون از انتقادات سازندتون.[/div][/quote]
واقعا مرسی.خیلی متحول شدم :o[/div][/quote]
خیلی ممنون که خیلی متحول شدید.واقعا مچکرم.
عاخا نمیشه یه روز در میون یه سرور بدید من عاشقه سابقم اینطوری با سابقه ی 60 سرور 600تا سکه میگیریم یه روز در میون یه متروکه میگیریم گینگزاهم منقرض میشن ماهم با خوبیو خوشی کناره هم زندگی میکنیم قصه ی ما به سر رسید کلاغه والا بخدا؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
عاخا نمیشه یه روز در میون یه سرور بدید من عاشقه سابقم اینطوری با سابقه ی 60 سرور 600تا سکه میگیریم یه روز در میون یه متروکه میگیریم گینگزاهم منقرض میشن ماهم با خوبیو خوشی کناره هم زندگی میکنیم قصه ی ما به سر رسید کلاغه والا بخدا؟:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.