دو سه تا سرور بود که تو فکرم بود که یه اتحاد بزنم به این اسم و بچه های انجمن تو بازی دور هم جمع شیم... ولی قسمت نبود.
ولی بالاخره این سرور شد و این اتحاد ساختیم.. از همه بچه ها درخواست میکنم بیان .. و کاربر های دیگه هم میتونن بیان...
اسم اتحاد:
بروبچ انـــجمن
راستی اکثرا هم مدیر میشین..
ممنون میشم بیاید..
نظرسنجی
میام
نمیام
hosein.yd هسدم
صد روز بن شدم
سلام...
دو سه تا سرور بود که تو فکرم بود که یه اتحاد بزنم به این اسم و بچه های انجمن تو بازی دور هم جمع شیم... ولی قسمت نبود.
ولی بالاخره این سرور شد و این اتحاد ساختیم.. از همه بچه ها درخواست میکنم بیان .. و کاربر های دیگه هم میتونن بیان...
اسم اتحاد:
بروبچ انـــجمن
راستی اکثرا هم مدیر میشین..
ممنون میشم بیاید.. :icon_1::icon_1::icon_1:
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بچ انجمن اکثرا نوب هستن اقتدار ندارید :icon_10:[/div][/quote]
عععههههه:evil:[/div][/quote]
به غیر از شما البته :icon_10:
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بچ انجمن اکثرا نوب هستن اقتدار ندارید :icon_10:[/div][/quote]
به غیر از شما البته :icon_10:[/div][/quote]
:lol::lol:
:icon_4::icon_4:
:icon_1:
نه منظورم این بود ایشون رو اصن در حد نوب هم به حساب نمیاریم
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بچ انجمن اکثرا نوب هستن اقتدار ندارید :icon_10:[/div][/quote]
به غیر از شما البته :icon_10:[/div][/quote]
:lol::lol:
:icon_4::icon_4:
:icon_1:[/div][/quote]
نه منظورم این بود ایشون رو اصن در حد نوب هم به حساب نمیاریم :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.