به غیر از عصر پادشاهان از چه جور بازی هایی خوشتون میاد؟(بازی های کامپیوتری آفلاین)
من که خودم اکشن سوم شخص خوشم میاد،ماشین سواری هم بد نیست.(البته هر بازی نه )
نظرسنجی
استراتژی
ماشین سواری و...
اکشن اول شخص
اکشن سوم شخص
فوتبال
فکری
inera@att.net
به غیر از عصر پادشاهان از چه جور بازی هایی خوشتون میاد؟(بازی های کامپیوتری آفلاین)
من که خودم اکشن سوم شخص خوشم میاد،ماشین سواری هم بد نیست.(البته هر بازی نه:mrgreen: )
من که خودم اکشن سوم شخص خوشم میاد،ماشین سواری هم بد نیست.(البته هر بازی نه )
کالا اف همش یعنی 1 و2و3و4و5و6و7و8 و نه اش هم تو راه است بعد بتلفید 1و2 سری اش که مجاز نیست عبد جنگ ها صلیبی فقط فقط فقط 4 حال داره حالا ماشنی نید فرو اسپید 2 و اسفالت 5 خوب یه بازی دیگه به نام وارد اف کارف فقط فقط اگر بازیش کردی ترک تحصیل می کنی الان برام نامه می یاد که تو سرگرمی بایی می نوشتم الن دیگه کارم زارهههههههههههه
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]به غیر از عصر پادشاهان از چه جور بازی هایی خوشتون میاد؟(بازی های کامپیوتری آفلاین)
من که خودم اکشن سوم شخص خوشم میاد،ماشین سواری هم بد نیست.(البته هر بازی نه:mrgreen: )[/div][/quote]
کالا اف همش یعنی 1 و2و3و4و5و6و7و8 و نه اش هم تو راه است بعد بتلفید 1و2 سری اش که مجاز نیست عبد جنگ ها صلیبی فقط فقط فقط 4 حال داره حالا ماشنی نید فرو اسپید 2 و اسفالت 5 خوب یه بازی دیگه به نام وارد اف کارف فقط فقط اگر بازیش کردی ترک تحصیل می کنی الان برام نامه می یاد که تو سرگرمی بایی می نوشتم الن دیگه کارم زارهههههههههههه :P:P8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
اکشن سوم شخص فقط ninja blade , ninja geaden البته توی املای اولی شک دارم batman . star wars . witcher اینها همه چند ورژنی هستند من فقط اسمشون رو مینویسم سری هاش رو هم نمی گم
بازی های تفنگی اکثرا کریسیس و فقط کالاف ها و مکس پین شرمنده حال نوشتن انگلیسیشون رو نداشتم
ماشین سواری ها فقط need for speed ها
فوتبال که اصلا زایه هست
فکری ها prince of persia و که البته جنگی هم هستند و اکثرا فکری ها بازی های روی گوشی که خیلی معروف هستند 100 doors و 100 Gate و..
اگه بازم خواستید تا بگم
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
اکشن سوم شخص فقط ninja blade , ninja geaden البته توی املای اولی شک دارم batman . star wars . witcher اینها همه چند ورژنی هستند من فقط اسمشون رو مینویسم سری هاش رو هم نمی گم
بازی های تفنگی اکثرا کریسیس و فقط کالاف ها و مکس پین شرمنده حال نوشتن انگلیسیشون رو نداشتم
ماشین سواری ها فقط need for speed ها
فوتبال که اصلا زایه هست
فکری ها prince of persia و که البته جنگی هم هستند و اکثرا فکری ها بازی های روی گوشی که خیلی معروف هستند 100 doors و 100 Gate و..
اگه بازم خواستید تا بگم;)
سلام
من ازبازی ها
اکشن سوم شخص رو می پسندم و محبوب ترین بازیم تو این زمینه SPLINTER CELL هست
و بعد از اون بازی های اکشن اول شخص رو میپسندم و محبوب ترین بازیم تو این زمینه CAL OF DUTY BLACK OPS هست
الهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم
سلام
من ازبازی ها
اکشن سوم شخص رو می پسندم و محبوب ترین بازیم تو این زمینه SPLINTER CELL هست
و بعد از اون بازی های اکشن اول شخص رو میپسندم و محبوب ترین بازیم تو این زمینه CAL OF DUTY BLACK OPS هست
من ارباب حلقه هارو هم اکشن قدیمیش و هم جدیدش هم بازی استراتژیکش رو بازی کردم با استراتژیکش هم خیلی حال کردم
بازی خوب تو هر سبک زیاده،شاید نشه گفت فقط یه سبک خوبه.تو سبک اکشن سوم شخص اساسینس کرید و اسکایریم و پرنس پرشیا و جی تی ای و... به نظرم خوبن.استراتژی هم قبلا جنگای صلیبی رو بازی میکردم.ماشینی هم فقط NFS .اول شخص و فوتبال زیاد خوشم نمیاد ولی کانتر باحاله.
inera@att.net
[quote][div][b]death[/b][/div][div]من ارباب حلقه هارو هم اکشن قدیمیش و هم جدیدش هم بازی استراتژیکش رو بازی کردم با استراتژیکش هم خیلی حال کردم[/div][/quote]
بازی خوب تو هر سبک زیاده،شاید نشه گفت فقط یه سبک خوبه.تو سبک اکشن سوم شخص اساسینس کرید و اسکایریم و پرنس پرشیا و جی تی ای و... به نظرم خوبن.استراتژی هم قبلا جنگای صلیبی رو بازی میکردم.ماشینی هم فقط NFS .اول شخص و فوتبال زیاد خوشم نمیاد ولی کانتر باحاله.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.