بچه ها من vampire 7 سرور 9 هستم هر کی میخواد من در سرور 12 موسس اتحاد ایران بهشت زمین باشم نظرشو اعلام کنه البته اگه سهیل جان بیاد من موسس نمیشم و حسین و بقیه دوستان هم اگه بیان همینطور...
نظرسنجی
موسس بشم
موسس نشم
مدیر بشم
هیچی نشم
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم
بچه ها من vampire 7 سرور 9 هستم هر کی میخواد من در سرور 12 موسس اتحاد ایران بهشت زمین باشم نظرشو اعلام کنه البته اگه سهیل جان بیاد من موسس نمیشم و حسین و بقیه دوستان هم اگه بیان همینطور...
آخه داداش این تاپیک باید بین اتحاد خودتون باشه و دوستان هم اتحادیتون.خوب واسه یه سری از ماها فرقی نداره که شما موسس باشی یا * دیگه.انجمن واسه یه اتحاد خاص نیست که هر اتحادی واسه خودش بیاد یه تاپیک نظر سنجی بزنه
این مطلب در 1391/12/04 14:16:16 نوشته شده است و در 1391/12/04 14:16:55 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
آخه داداش این تاپیک باید بین اتحاد خودتون باشه و دوستان هم اتحادیتون.خوب واسه یه سری از ماها فرقی نداره که شما موسس باشی یا کسه دیگه.انجمن واسه یه اتحاد خاص نیست که هر اتحادی واسه خودش بیاد یه تاپیک نظر سنجی بزنه
از وفاداران کردان خیلی بدم میاد...
هر جا سهیل(iran s4)هست منم کنار اونم سهیل مثل داداشم میمونه خیلی لطف کرده بهم...
داداش اول خوب بودی یسری خرابش کردن
مثل فریبا وچن نفر دیگه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div]از وفاداران کردان خیلی بدم میاد...
هر جا سهیل(iran s4)هست منم کنار اونم سهیل مثل داداشم میمونه خیلی لطف کرده بهم...
[/div][/quote]
داداش اول خوب بودی یسری خرابش کردن
مثل فریبا وچن نفر دیگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.