سلام دوستان خسته نباشید به نظر شما با 700 هزار تومان میشه یه گوشی خوب خرید اگه میشه اسم گوشی و مشخصاتش رو بزارین ممنون لایک هم نکنید خسته میشید
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
سلام دوستان خسته نباشید به نظر شما با 700 هزار تومان میشه یه گوشی خوب خرید اگه میشه اسم گوشی و مشخصاتش رو بزارین ممنون لایک هم نکنید خسته میشید :icon_4:
ناراحت نشو منظورم این بود که گوشی 700 تومنی به درد نمیخوره
630 تومنشو بزار کنار با 70 تومنش یه Nokia105 بخر به درو دیوارم بکوبیش مشکلی پیش نمیاد
موافقم
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]:cry:[/div][/quote]
ناراحت نشو منظورم این بود که گوشی 700 تومنی به درد نمیخوره:icon_10:
630 تومنشو بزار کنار با 70 تومنش یه Nokia105 بخر به درو دیوارم بکوبیش مشکلی پیش نمیاد:icon_10:[/div][/quote]
موافقم:|
ناراحت نشو منظورم این بود که گوشی 700 تومنی به درد نمیخوره
630 تومنشو بزار کنار با 70 تومنش یه Nokia105 بخر به درو دیوارم بکوبیش مشکلی پیش نمیاد
موافقم
من بارسال یه گوشی خریدم گلکسی یانگ 6310 اون موقع 500 تومن خریدم الان شده 235 تومن ما تو محل خودمون با رفقا زیاد گل کوچیک بازی میکنیم این گوشی هم هزار بار خورده زمین ولی هیچ مشکلی براش بیش نیومده ولی یکم قدیمی شده می خوام عوض کنم خیلی گوشی خوبی هست ولی (نو که میاد به ابزار کهنه میشه دل ازار)
این مطلب در 1393/11/05 17:41:40 نوشته شده است و در 1393/11/05 17:42:45 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]:cry:[/div][/quote]
ناراحت نشو منظورم این بود که گوشی 700 تومنی به درد نمیخوره:icon_10:
630 تومنشو بزار کنار با 70 تومنش یه Nokia105 بخر به درو دیوارم بکوبیش مشکلی پیش نمیاد:icon_10:[/div][/quote]
موافقم:|[/div][/quote]
من بارسال یه گوشی خریدم گلکسی یانگ 6310 اون موقع 500 تومن خریدم الان شده 235 تومن ما تو محل خودمون با رفقا زیاد گل کوچیک بازی میکنیم این گوشی هم هزار بار خورده زمین ولی هیچ مشکلی براش بیش نیومده ولی یکم قدیمی شده می خوام عوض کنم خیلی گوشی خوبی هست ولی (نو که میاد به ابزار کهنه میشه دل ازار):|
بیا عزیز دله برادر
برو به این لینک
http://www.digikala.com/Search/Category-Mobile-Phone/#/Category-Electronic-Devices/Category-Mobile/Category-Mobile-Phone/MinPrice-1199000/
هم میتونی شرکت گوشی رو تعیین کنی
هم سیستم عاملشو ، هم ماکزیمم مینیمومه قیمتشو
تازه میتونی از همینجا جنس اورجینال هم خریداری کنی :geek:
کلن با ۷۰۰ تومن نمیشه گوشی خوب خرید
اما ی گوشیایی اومده جدید مال ایتالیان نسبت ب قیمت چون تازه وازدن خوبن مثل هاوایی که قبلا جدید اومده بودن ارزون بود بعد ک شناخته شد گرون شد ب نظرم اوت خوبه
منو فروختی به ورقو هف هشتا صفر,..
اخه بدیات که جا نمیشه تو هف هشتا بیت!?''تو رو دیدم..
اما ی گوشیایی اومده جدید مال ایتالیان نسبت ب قیمت چون تازه وازدن خوبن مثل هاوایی که قبلا جدید اومده بودن ارزون بود بعد ک شناخته شد گرون شد ب نظرم اوت خوبه
تا 1 تومن هم میتونم خرج کنم اگه گوشی خویی باشه
[quote][div][b]sayron70[/b][/div][div]کلن با ۷۰۰ تومن نمیشه گوشی خوب خرید
اما ی گوشیایی اومده جدید مال ایتالیان نسبت ب قیمت چون تازه وازدن خوبن مثل هاوایی که قبلا جدید اومده بودن ارزون بود بعد ک شناخته شد گرون شد ب نظرم اوت خوبه[/div][/quote]
تا 1 تومن هم میتونم خرج کنم اگه گوشی خویی باشه
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]بیا عزیز دله برادر
برو به این لینک
http://www.digikala.com/Search/Category-Mobile-Phone/#/Category-Electronic-Devices/Category-Mobile/Category-Mobile-Phone/MinPrice-1199000/
هم میتونی شرکت گوشی رو تعیین کنی
هم سیستم عاملشو ، هم ماکزیمم مینیمومه قیمتشو
تازه میتونی از همینجا جنس اورجینال هم خریداری کنی :geek:[/div][/quote]
دادا ممنون سایت خوبیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.