مطمئنی احراز مالکیت الان روی موبایلته؟
اگه روی موبایلت باشه به محض اینکه اجرای فرآیند رو بزنی برات اس میاد.
چجوری میشه احراز مالکیتو عوض کرد؟!حتما باید رمز ایمیلو داشته باشی
من رمز ایمیلمو گم کردم
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]مطمئنی احراز مالکیت الان روی موبایلته؟
اگه روی موبایلت باشه به محض اینکه اجرای فرآیند رو بزنی برات اس میاد.[/div][/quote]
من رمز ایمیلمو گم کردم:icon_3::icon_3:
من رمز ایمیلمو گم کردم
آره برای تغییر احراز مالکیت یه کد ارسال میشه به ایمیل
در غیر اینصورت اگر از پشتیبانی بخوای برات احراز مالکیت رو تغییر میده ولی بیشتر از یک هفته طول میکشه
######
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]مطمئنی احراز مالکیت الان روی موبایلته؟
اگه روی موبایلت باشه به محض اینکه اجرای فرآیند رو بزنی برات اس میاد.[/div][/quote]
من رمز ایمیلمو گم کردم:icon_3::icon_3:[/div][/quote]
در غیر اینصورت اگر از پشتیبانی بخوای برات احراز مالکیت رو تغییر میده ولی بیشتر از یک هفته طول میکشه
من رمز ایمیلمو گم کردم
اشکال نداره صبر میکنم دمت گرم!!
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]مطمئنی احراز مالکیت الان روی موبایلته؟
من رمز ایمیلمو گم کردم:icon_3::icon_3:[/div][/quote]
در غیر اینصورت اگر از پشتیبانی بخوای برات احراز مالکیت رو تغییر میده ولی بیشتر از یک هفته طول میکشه[/div][/quote]
اشکال نداره صبر میکنم دمت گرم!!:icon_3::icon_3:
شماره موبایل چقدر طول میکشه فعال شه؟میخام رمزمو با شماره موبایل عوض کنم
میگه یه کد ده رقمی به موبایلت ارسال میشه ولی هیچی نیومده هنوز
تازه فعال کردمش
اگه دریافت پیام های تبلیغاتی رو غیر فعال کردی، به خاطر همونه که برات اس ام اس نمیاد
باید دریافت پیام های تبلیغاتی رو فعال کنی تا برات اون کد 10 رقمی رو واست اس کنه
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div]شماره موبایل چقدر طول میکشه فعال شه؟میخام رمزمو با شماره موبایل عوض کنم
تازه فعال کردمش [/div][/quote]
اگه دریافت پیام های تبلیغاتی رو غیر فعال کردی، به خاطر همونه که برات اس ام اس نمیاد
تازه فعال کردمش
غیر فعالش کردم ولی یادم رفته چجوری میشه فعالش کرد
اگه این نیاد پس اون کد دیگه هم نباید میومد دیگه کدی که باش شماره همرامو فعال کردم؟!
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div]شماره موبایل چقدر طول میکشه فعال شه؟میخام رمزمو با شماره موبایل عوض کنم
باید دریافت پیام های تبلیغاتی رو فعال کنی تا برات اون کد 10 رقمی رو واست اس کنه[/div][/quote]
اگه این نیاد پس اون کد دیگه هم نباید میومد دیگه کدی که باش شماره همرامو فعال کردم؟!:icon_2:
تازه فعال کردمش
اگه این نیاد پس اون کد دیگه هم نباید میومد دیگه کدی که باش شماره همرامو فعال کردم؟!
بزرگترین منبع اطلاعات جلوی چشمتونه!
http://smsmart.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84/
متن مربوطه(همراه اول):
طریقه فعال کردن و غیر فعال کردن اس ام اس های تبلیغاتی همراه اول و ایرانسل
(( این مطلب توسط سامانه پیام کوتاه اس ام اس مارت تهیه شده است ))
به خاطر شکایت مردم از همراه اول امکان لغو دریافت اس ام اس های تبلیغاتی همراه اول هم اضافه شد.
می توانید با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹ از شر این تبلیغات برای همیشه رها شوید. همچنین با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۸۹۹۹ میتوانید آن را فعال کنید
همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی همراه اول میتوانید با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با * درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div]شماره موبایل چقدر طول میکشه فعال شه؟میخام رمزمو با شماره موبایل عوض کنم
باید دریافت پیام های تبلیغاتی رو فعال کنی تا برات اون کد 10 رقمی رو واست اس کنه[/div][/quote]
اگه این نیاد پس اون کد دیگه هم نباید میومد دیگه کدی که باش شماره همرامو فعال کردم؟!:icon_2:[/div][/quote]
بزرگترین منبع اطلاعات جلوی چشمتونه!
http://smsmart.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84/
متن مربوطه(همراه اول):
طریقه فعال کردن و غیر فعال کردن اس ام اس های تبلیغاتی همراه اول و ایرانسل
(( این مطلب توسط سامانه پیام کوتاه اس ام اس مارت تهیه شده است ))
به خاطر شکایت مردم از همراه اول امکان لغو دریافت اس ام اس های تبلیغاتی همراه اول هم اضافه شد.
می توانید با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹ از شر این تبلیغات برای همیشه رها شوید.
[b]همچنین با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۸۹۹۹ میتوانید آن را فعال کنید[/b]
همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی همراه اول میتوانید با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.