جمعیت شما 10 برابر مدافع است، شما نمی توانید به بازیکنی که بسیار از شما کوچکتر است لشکرکشی از نوع نبرد داشته باشید
خخخخ
سلام
این قانون جدیده یا اینکه من خبر نداشتم؟
جمعیت شما 10 برابر مدافع است، شما نمی توانید به بازیکنی که بسیار از شما کوچکتر است لشکرکشی از نوع نبرد داشته باشید
شوخی نکن واقعا
[quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div]سلام
جمعیت شما 10 برابر مدافع است، شما نمی توانید به بازیکنی که بسیار از شما کوچکتر است لشکرکشی از نوع نبرد داشته باشید[/div][/quote]
شوخی نکن واقعا :icon_2:
شوخی نکن واقعا
برو امتحان کن
خخخخ
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div]سلام
جمعیت شما 10 برابر مدافع است، شما نمی توانید به بازیکنی که بسیار از شما کوچکتر است لشکرکشی از نوع نبرد داشته باشید[/div][/quote]
شوخی نکن واقعا :icon_2:[/div][/quote]
برو امتحان کن
بیچاه ایی که میگی جمعیتش 500 هست تو جهانی دو
4 میل منبع داره
خخخخ
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]آخه به اون بیچاره ها چرا می خوای حمله کنی:icon_10:[/div][/quote]
بیچاه ایی که میگی جمعیتش 500 هست تو جهانی دو
4 میل منبع داره :icon_2:
این مطلب در 1393/11/01 22:23:14 نوشته شده است و در 1393/11/01 22:23:22 ویرایش شده است .
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]روز به روز دارن غارتو سخت میکنن :roll:[/div][/quote]
موافقم
:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
مخالفم که موافقی :|
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]روز به روز دارن غارتو سخت میکنن :roll:[/div][/quote]
موافقم
:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
منم موافقم[/div][/quote]
موافقم که موافقی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.