مراحل راهنمای اول بازی و به ازای هر سرور تجربه ای هم که داشته باشی 10 تا سکه میگیری
ببخشید متوجه نشدم من تازه برای اولین بار در یکی از سرور ها عضو شدم سکه هام خرج کردم ولی تا آنجای که متوجه شدم برای درست کردم (قهرمان) به 5 سکه نیاز داره می خواستم بدونم با بالا بردن سطح ساختمان یا کارهای از این قبیل سکه پاداش داده میشه ؟
اگر میشه بگید چه کارهای
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]مراحل راهنمای اول بازی و به ازای هر سرور تجربه ای هم که داشته باشی 10 تا سکه میگیری:icon_10:[/div][/quote]
ببخشید متوجه نشدم من تازه برای اولین بار در یکی از سرور ها عضو شدم سکه هام خرج کردم ولی تا آنجای که متوجه شدم برای درست کردم (قهرمان) به 5 سکه نیاز داره می خواستم بدونم با بالا بردن سطح ساختمان یا کارهای از این قبیل سکه پاداش داده میشه ؟
اگر میشه بگید چه کارهای
مراحل راهنمای اول بازی و به ازای هر سرور تجربه ای هم که داشته باشی 10 تا سکه میگیری
اگر میشه بگید چه کارهای
اگه مراحل راهنمای اول بازی (همون وزیری که اولای سرور بهت کمک میکنه) رو تا آخر رفتی، نه دیگه سکه به عنوان پاداش نمیده.
قهرمانم میتونی با 3 سکه بسازی یا اگه سکه نداشتی میتونه تو بازی نبرد افکار شرکت کنی امتیاز هوش بگیری بعد با امتیاز هوش قهرمان بسازی.
متاسفانه شروع بازی توسط برادر کوچکتم بوده و نمی دونم مراحل راهنمایی را چکار کرده
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مرتضی333[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]مراحل راهنمای اول بازی و به ازای هر سرور تجربه ای هم که داشته باشی 10 تا سکه میگیری:icon_10:[/div][/quote]
اگر میشه بگید چه کارهای[/div][/quote]
اگه مراحل راهنمای اول بازی (همون وزیری که اولای سرور بهت کمک میکنه) رو تا آخر رفتی، نه دیگه سکه به عنوان پاداش نمیده.
قهرمانم میتونی با 3 سکه بسازی یا اگه سکه نداشتی میتونه تو بازی نبرد افکار شرکت کنی امتیاز هوش بگیری بعد با امتیاز هوش قهرمان بسازی.[/div][/quote]
متاسفانه شروع بازی توسط برادر کوچکتم بوده و نمی دونم مراحل راهنمایی را چکار کرده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.