سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم:P
1393/10/30 17:27:14
prance3
سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم
سلام
دوست عزیزم شروع سرور جدید را می توانید از بخش پشتیبانی بازی پیگیری کنید.
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم:P[/div][/quote]
سلام
دوست عزیزم شروع سرور جدید را می توانید از بخش پشتیبانی بازی پیگیری کنید.
اون بازی کن توی سرور 32 هست
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم:P[/div][/quote]
اون بازی کن توی سرور 32 هست:icon_7:
ماهان جان داداشم دست گلت درد نکنه داداشم ممنون عزیز
این مطلب در 1393/10/30 23:21:46 نوشته شده است و در 1393/10/30 23:27:37 ویرایش شده است .
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]mahan.baghbani[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم:P[/div][/quote]
اون بازی کن توی سرور 32 هست:icon_7:[/div][/quote]
ماهان جان داداشم دست گلت درد نکنه داداشم ممنون عزیز
ماهان جان داداشم دست گلت درد نکنه داداشم ممنون عزیز میشه بهش بگین که توی اخرین سرور بیاد به این اسم پیام بدهprance3اخه من تو سرور 22 اکنت ندارم برای همین میگم بفرمایید کسری از کردستان اونجا هست حتما تشریف میارن بازم ممنون به خاطر راهنماییتون
چرا خودت پیام نمیدی؟
داداش گلم ممنون به خاطر جوابت اما من از ایشون درخواست کردم اینجا چت روم نیستا که هرکی یه چیزی گفت فورا بپرین ج بدین اینم راست میفرمایید من فک نمیکردم سرور 32 اکنت داشته باشم الان دیدم رفتم بهش پیام بدم خواهشا اگه کمکی نمیتونین بکنین پیام ندید بازم ممنون از کمکتون
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]mahan.baghbani[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام به بچه های عصر پادشاهان اول جاداره یه تشکر درست حسابی به خاطر تغییراتی زیباتون بکنم بعدشم دوستان خیلی وقته عصر پادشاهان نیومدم خاطراتی اینجا داشتیما خواستم بدونم کسی خبر داره سرور جدید کی شروع میشه و از کدوم نوعشه؟؟؟؟ راستی هرکی از بازیکنی به اسم ghabrrrrrrتو هر سروری خبر داره ممنون میشم بهم بگین و در اخر دلم براتون بد تنگ شده بودا خوشحالم که باز اومدم:P[/div][/quote]
اون بازی کن توی سرور 32 هست:icon_7:[/div][/quote]
ماهان جان داداشم دست گلت درد نکنه داداشم ممنون عزیز میشه بهش بگین که توی اخرین سرور بیاد به این اسم پیام بدهprance3اخه من تو سرور 22 اکنت ندارم برای همین میگم بفرمایید کسری از کردستان اونجا هست حتما تشریف میارن بازم ممنون به خاطر راهنماییتون[/div][/quote]
چرا خودت پیام نمیدی؟:icon_10:[/div][/quote]داداش گلم ممنون به خاطر جوابت اما من از ایشون درخواست کردم اینجا چت روم نیستا که هرکی یه چیزی گفت فورا بپرین ج بدین اینم راست میفرمایید من فک نمیکردم سرور 32 اکنت داشته باشم الان دیدم رفتم بهش پیام بدم خواهشا اگه کمکی نمیتونین بکنین پیام ندید بازم ممنون از کمکتون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.