بچها لطفا جواب بدین'تو سرور دو گنجینها از فردا میان من تازه واردیم'
اردوگاه گینگیزا چقدر سرباز داره????اردوگاهی که مثلا توش کلید طلایی باشه'''و چقدر جاسوس بفرستم بسه!?!?!!
منو فروختی به ورقو هف هشتا صفر,..
اخه بدیات که جا نمیشه تو هف هشتا بیت!?''تو رو دیدم..
بچها لطفا جواب بدین'تو سرور دو گنجینها از فردا میان من تازه واردیم'
اردوگاه گینگیزا چقدر سرباز داره????اردوگاهی که مثلا توش کلید طلایی باشه'''و چقدر جاسوس بفرستم بسه!?!?!!
کلید طلا تقریبا 200 تا 300 هزارتا
نقره 50 تا 70 هزار تا
صندوق 20 تا 40 هزارتا نیرو دارن
سکه ها هم با 500 تا 1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد
با 200 تا 300هزار جاسوس
اینقد نیرو دارن
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]کلید طلا تقریبا 200 تا 300 هزارتا
نقره 50 تا 70 هزار تا
سکه ها هم با 500 تا 1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد[/div][/quote]
با 200 تا 300هزار جاسوس:icon_2:[/div][/quote]
اینقد نیرو دارن :|
کلید طلا تقریبا 200 تا 300 هزارتا
نقره 50 تا 70 هزار تا
سکه ها هم با 500 تا 1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد
با 200 تا 300هزار جاسوس
اینقد نیرو دارن
سکه ها با 500-1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]کلید طلا تقریبا 200 تا 300 هزارتا
نقره 50 تا 70 هزار تا
سکه ها هم با 500 تا 1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد[/div][/quote]
با 200 تا 300هزار جاسوس:icon_2:[/div][/quote]
اینقد نیرو دارن :|[/div][/quote]
سکه ها با 500-1000 جاسوس میشه جاسوسی کرد
من سابقم یه سروره اما الان تو صفحه یک سرورم جز ۲۰ نفر اول تو اتحادمونم فقط یه نفر ازم بیشتر نیرو داره اتحادی که هم تو غارت هم دفاع هم حمله اوله تو پیشرفت کنندها دومه
اگه خوب راهنما رو بخونی ی فنایی یاد میگیری که به نظرم با سابقه کم هم میشه کاری کرد
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]اگه تازه واردی فکر نکنم بتونی کلید بزنی نیرو زیاد می خواد:icon_10:[/div][/quote]
من سابقم یه سروره اما الان تو صفحه یک سرورم جز ۲۰ نفر اول تو اتحادمونم فقط یه نفر ازم بیشتر نیرو داره اتحادی که هم تو غارت هم دفاع هم حمله اوله تو پیشرفت کنندها دومه
اگه خوب راهنما رو بخونی ی فنایی یاد میگیری که به نظرم با سابقه کم هم میشه کاری کرد
ممنون'
ولی به نظر من باید وایساد تا یکی کلید بزنه تا زد چون تعداد نیروهاش خیلی کم میشه همون روزی که زد ساعت ۴ صبح بش حمله کنیم نظرتون?????
معمولاً اونایی که کلید میزنن نیروهاشون خیلی زیاده
اونا ک کلید میزنن جلو زن دارن
با جلو زن نیروهای اردوگاهو میزنن
خودشون کلید بر میدارن
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sayron70[/b][/div][div]ممنون'
ولی به نظر من باید وایساد تا یکی کلید بزنه تا زد چون تعداد نیروهاش خیلی کم میشه همون روزی که زد ساعت ۴ صبح بش حمله کنیم نظرتون?????:icon_0:[/div][/quote]
معمولاً اونایی که کلید میزنن نیروهاشون خیلی زیاده:icon_10:[/div][/quote]
اونا ک کلید میزنن جلو زن دارن
با جلو زن نیروهای اردوگاهو میزنن
خودشون کلید بر میدارن :|
اره اما اگه توام جزو قویای سرور باشی و کسی که اندازه تو نیرو داره مسلما وقتی ب اردوگاه حمله میکنه نیروهاش خیلی کم میشن و تو میتونی به جای این که مثلا با ۳۰۰ هزار گینگیز برا کسب کلید بجنگی مثلا فقط با ۱۰۰ هزار تای باقی مونده اون طرف بجنگی
اره اما اگه توام جزو قویای سرور باشی و کسی که اندازه تو نیرو داره مسلما وقتی ب اردوگاه حمله میکنه نیروهاش خیلی کم میشن و تو میتونی به جای این که مثلا با ۳۰۰ هزار گینگیز برا کسب کلید بجنگی مثلا فقط با ۱۰۰ هزار تای باقی مونده اون طرف بجنگی:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.