واسه زدن یه شهر گینگیز با جمعیت 900 معمولا چقدر نیرو لازم داره؟!
سوال دوم اینکه اگه بخای شهر گینگیز با جمعیت 250 تا بزنی میصرفه یا ن؟میزان منابعی که صرف میکنی واسه مشاورو این جور چیزا
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
سوال دوم اینکه اگه بخای شهر گینگیز با جمعیت 250 تا بزنی میصرفه یا ن؟میزان منابعی که صرف میکنی واسه مشاورو این جور چیزا:icon_2:
سوال دوم اینکه اگه بخای شهر گینگیز با جمعیت 250 تا بزنی میصرفه یا ن؟میزان منابعی که صرف میکنی واسه مشاورو این جور چیزا
داداش تو 16 تا سرور چیکار میکردی؟
با این تجربه .............
معمولا سرم تو لاک خودم بوده فقط نیروسازی میکردم...
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div]واسه زدن یه شهر گینگیز با جمعیت 900 معمولا چقدر نیرو لازم داره؟!
سوال دوم اینکه اگه بخای شهر گینگیز با جمعیت 250 تا بزنی میصرفه یا ن؟میزان منابعی که صرف میکنی واسه مشاورو این جور چیزا:icon_2:[/div][/quote]
با این تجربه .............[/div][/quote]
معمولا سرم تو لاک خودم بوده فقط نیروسازی میکردم...:icon_10:
با این تجربه .............
معمولا سرم تو لاک خودم بوده فقط نیروسازی میکردم...
جان من؟؟؟؟
فقط نیرو سازی؟؟؟
لابد اتکم نمیزدی تا اخر سرور ب کسی؟؟؟؟
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div]واسه زدن یه شهر گینگیز با جمعیت 900 معمولا چقدر نیرو لازم داره؟!
سوال دوم اینکه اگه بخای شهر گینگیز با جمعیت 250 تا بزنی میصرفه یا ن؟میزان منابعی که صرف میکنی واسه مشاورو این جور چیزا:icon_2:[/div][/quote]
با این تجربه .............[/div][/quote]
معمولا سرم تو لاک خودم بوده فقط نیروسازی میکردم...:icon_10:[/div][/quote]
جان من؟؟؟؟
فقط نیرو سازی؟؟؟
لابد اتکم نمیزدی تا اخر سرور ب کسی؟؟؟؟:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11:
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
من با 30هزار به هزارتایی زدم نصف نیروهام مردن
اگه نیرو داری هزارتایی بزن 250تایی به درد نمیخوره
30 هزارتا چی؟؟
نزدیک 20هزارتاش نیزه دار بقیه هم شؤالیه و کمان دار بود با منجنیق
20 هزارتا نیزه!!!!! برا حمله کردن
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من با 30هزار به هزارتایی زدم نصف نیروهام مردن:icon_10:
اگه نیرو داری هزارتایی بزن 250تایی به درد نمیخوره:icon_10:[/div][/quote]
30 هزارتا چی؟؟ [/div][/quote]
نزدیک 20هزارتاش نیزه دار بقیه هم شؤالیه و کمان دار بود با منجنیق:icon_10:[/div][/quote]
20 هزارتا نیزه!!!!! برا حمله کردن :shock::shock::shock::shock:
من با 30هزار به هزارتایی زدم نصف نیروهام مردن
اگه نیرو داری هزارتایی بزن 250تایی به درد نمیخوره
30 هزارتا چی؟؟
نزدیک 20هزارتاش نیزه دار بقیه هم شؤالیه و کمان دار بود با منجنیق
20 هزارتا نیزه!!!!! برا حمله کردن
بقیه ساختنشون زیاد خرج داشت
شمشیر اندازه نیزه منابع میخواد که
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من با 30هزار به هزارتایی زدم نصف نیروهام مردن:icon_10:
اگه نیرو داری هزارتایی بزن 250تایی به درد نمیخوره:icon_10:[/div][/quote]
30 هزارتا چی؟؟ [/div][/quote]
نزدیک 20هزارتاش نیزه دار بقیه هم شؤالیه و کمان دار بود با منجنیق:icon_10:[/div][/quote]
20 هزارتا نیزه!!!!! برا حمله کردن :shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
بقیه ساختنشون زیاد خرج داشت:icon_10:[/div][/quote]
شمشیر اندازه نیزه منابع میخواد که :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.