سلام
برای پیدا کردن جوایز باید نقشرو بگردی هیچ شکی نیست اما بهترین جاهایی که میشه شوروع کرد به گشتن می دونید کجاست
اطراف شهرات تا 20 خانه
نه باسه جوایزی مثل کلید یا صندوق چه باید کلی از نقشرو بگردی پیدا کنی بقلش شهر بزنی من میگم از کجا شوروع کنم بهتره
همیشه اونی هستم که میخوام باشم نه اونی که تو میخوای
اگه نمی تونی باسم خوب باشی پس سعی کن بدترین باشی
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]نابودگر78تی[/b][/div][div]سلام
برای پیدا کردن جوایز باید نقشرو بگردی هیچ شکی نیست اما بهترین جاهایی که میشه شوروع کرد به گشتن می دونید کجاست :|[/div][/quote]
اطراف شهرات تا 20 خانه:icon_10:[/div][/quote]
نه باسه جوایزی مثل کلید یا صندوق چه باید کلی از نقشرو بگردی پیدا کنی بقلش شهر بزنی من میگم از کجا شوروع کنم بهتره
سلام
برای پیدا کردن جوایز باید نقشرو بگردی هیچ شکی نیست اما بهترین جاهایی که میشه شوروع کرد به گشتن می دونید کجاست
اطراف شهرات تا 20 خانه
از مختصاتی ک معمولن کسی توش نیس مثلا 450 450
NO NAME NO FACE NO NUMBER
[quote][div][b]نابودگر78تی[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]نابودگر78تی[/b][/div][div]سلام
برای پیدا کردن جوایز باید نقشرو بگردی هیچ شکی نیست اما بهترین جاهایی که میشه شوروع کرد به گشتن می دونید کجاست :|[/div][/quote]
اطراف شهرات تا 20 خانه:icon_10:[/div][/quote]
نه باسه جوایزی مثل کلید یا صندوق چه باید کلی از نقشرو بگردی پیدا کنی بقلش شهر بزنی من میگم از کجا شوروع کنم بهتره [/div][/quote]
از مختصاتی ک معمولن کسی توش نیس مثلا 450 450
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.