معما (دوستان خواهشا جواب بهم بگین بلد نیستم) بیاین تو پشیمون نمیشید
1393/10/22 09:07:32
معما اینه
یک روز دو ماشین پشت سر هم از چراغ قرمز عبور میکنند و پلیس ماشین ولی رو جریمه میکنه چرا ماشین دوم جریمه نمیشه خواهشا جواب بگین تا بدونم چرا ماشین دومی جریمه نشد
باتشکر navid1628
این مطلب در 1393/10/22 09:07:32 نوشته شده است و در 1393/10/22 09:09:45 ویرایش شده است .
navid1628
درخدمت همه
معما اینه
یک روز دو ماشین پشت سر هم از چراغ قرمز عبور میکنند و پلیس ماشین ولی رو جریمه میکنه چرا ماشین دوم جریمه نمیشه خواهشا جواب بگین تا بدونم چرا ماشین دومی جریمه نشد
باتشکر navid1628
باتشکر navid1628
چون اولی راه رو باز کرد و رفت دومی شاید در دید نبوده یا شاید هم شماره پلاکش ثبت شده اس می یاد براش
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]navid1628[/b][/div][div]معما اینه
باتشکر navid1628[/div][/quote]
چون اولی راه رو باز کرد و رفت دومی شاید در دید نبوده یا شاید هم شماره پلاکش ثبت شده اس می یاد براش
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]دومیه خود ماشین پلیس بوده افتاده دنبال اولی؟ ؟ :icon_10:[/div][/quote]
ساغر اول صبحی اشک ما رو در آوردی :cry:[/div][/quote]
چرا؟ :?[/div][/quote]
هیچی فهمیدم ناقص والعقلی دلم کباب شد :cry:[/div][/quote]
:|
تو فک نکنی بیشتر به نفعنته هااا :|
آخه کی دیده شاخه ی نیلوفر چشم داشته باشه خود نیلوفر میگفتی باز یه چیزی میگفتیم از آرایه ی مجاز استفاده شده
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]دومیه خود ماشین پلیس بوده افتاده دنبال اولی؟ ؟ :icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
آخه کی دیده شاخه ی نیلوفر چشم داشته باشه خود نیلوفر میگفتی باز یه چیزی میگفتیم از آرایه ی مجاز استفاده شده :icon_10:
آخه کی دیده شاخه ی نیلوفر چشم داشته باشه خود نیلوفر میگفتی باز یه چیزی میگفتیم از آرایه ی مجاز استفاده شده
اینو من نگفتم !!!متن یه اهنگ قدیمیه !!بورو به شاعرش بوگو
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]دومیه خود ماشین پلیس بوده افتاده دنبال اولی؟ ؟ :icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
آخه کی دیده شاخه ی نیلوفر چشم داشته باشه خود نیلوفر میگفتی باز یه چیزی میگفتیم از آرایه ی مجاز استفاده شده :icon_10:[/div][/quote]
اینو من نگفتم !!!متن یه اهنگ قدیمیه !!بورو به شاعرش بوگو :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.