از مولتی بازا بپرس
خب من سرور بیستو هفت واسه داداشم بازی میکنم اون رفته سربازی
اولش تمدید حمایت
بعدش تولید منابع با ضریب 10x
تولید سرباز 3x
البته بعضی ها فقط پاپ میزنن(ارتقای بازار و سفارت و اکادمی و این جور چیزا)
خب الان دوست من اصلا نیرو نداره فقط پاپ زده
امضا بلد نیستم بگو کجا رو اثر انگشت بزنم
از مولتی بازا بپرس
خب من سرور بیستو هفت واسه داداشم بازی میکنم اون رفته سربازی
اولش تمدید حمایت
بعدش تولید منابع با ضریب 10x
تولید سرباز 3x
البته بعضی ها فقط پاپ میزنن(ارتقای بازار و سفارت و اکادمی و این جور چیزا)
خب الان دوست من اصلا نیرو نداره فقط پاپ زده
اگه منطورت اول سرور هست می تونی واسه اینکه سریع پیشرفت کنی این طوری بازی کنی :
تخصصت رو انتخاب کن کشاورز و 40 %هم فعال کن.بعد اول فقط گندم و افزونش رو میاری بالا تا 5-6 یا 6-6 .بعد گندم می خری تعدیل می کنی چوب رو میاری بالا بعد چوب می خری سنگ رو میاری بالا و با سنگ اهن رو.بعد اهن می خری میری سراغ گندم دوباره این دفه تا 10 یا 11.تا خرید دوم.خرید دوم هم همین طور مصرف می کنی.بعد تصمیم می گیری یا تمدید حمایت و معبد و قصر و شهر دوم یا سربازخونه و نیرو وغارت.
اگه منطورت اول سرور هست می تونی واسه اینکه سریع پیشرفت کنی این طوری بازی کنی :
تخصصت رو انتخاب کن کشاورز و 40 %هم فعال کن.بعد اول فقط گندم و افزونش رو میاری بالا تا 5-6 یا 6-6 .بعد گندم می خری تعدیل می کنی چوب رو میاری بالا بعد چوب می خری سنگ رو میاری بالا و با سنگ اهن رو.بعد اهن می خری میری سراغ گندم دوباره این دفه تا 10 یا 11.تا خرید دوم.خرید دوم هم همین طور مصرف می کنی.بعد تصمیم می گیری یا تمدید حمایت و معبد و قصر و شهر دوم یا سربازخونه و نیرو وغارت.
تجربه مهم تره ! هر چقدر سکه داشته باشی تجربه نداشته باشی هیچی نمیشی!
البته مولتی هم نقش کلیدی ای داره ها
این مطلب در 1393/10/21 13:49:22 نوشته شده است و در 1393/10/21 13:49:30 ویرایش شده است .
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lost 1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]سکه + تجربه:icon_10:[/div][/quote]
اشتباهه!
تجربه + سکه! :icon_10:[/div][/quote]
هر دو تا باید باشن:icon_10:[/div][/quote]
تجربه مهم تره ! هر چقدر سکه داشته باشی تجربه نداشته باشی هیچی نمیشی!
البته مولتی هم نقش کلیدی ای داره ها :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.