چه طوری میشه کاری کرد که کمتر ازت بدزدن؟ و شهر با حالت نبرد خراب نشه.؟
چون یه شهر با نبرد به من حمله کرد و دیوار.میدان تمرین.اصطبل و سرباز خانه رو خراب کرد ممنون
امضا میزنم تا بدونی وو ام
چه طوری میشه کاری کرد که کمتر ازت بدزدن؟ و شهر با حالت نبرد خراب نشه.؟
چون یه شهر با نبرد به من حمله کرد و دیوار.میدان تمرین.اصطبل و سرباز خانه رو خراب کرد ممنون
من یه بار فارم شدم بدون کمک اتحاد البته با خرج سکه از فارمی در اومدم''
این نکته ها رو رعایت کنی حتما از فارمی تو ۲۴ ساعت در میای'!?
اول تو قابلیتای ویژه گزینه مخفی شدن ارتش تو جنگلو بزن
بعد نه سرباز بساز نه چیزی فقط مخفیگاتو ارتقاع بده و اتمام فوریو بزن
و منتظر بمون تا بت حمله شه وقتی بت حمله شد یک دقه قبل رسیدن سربازا طرف بت برو همه منابتو سرباز بساز طوری که وقتی غارت کرد هیچی گیرش نیاد''
معمولا مشخصه مهاجم هر دفعه با چقدر نیرو حمله میکنه دیگه خودت بسته به نیروهای طرف اونقد سرباز بساز که بتونی از خودت دفاع کنی
یادت نهر فقط نیزه بساز و تو اکادمی قدرت دفاعی رو بالا ببربه طور خلاصه این کارو کنی صدقه قبل حمله دشمن برو تو اکادمی قدرت دفاعی نیزه دارتو ببر بالا بعد قدرت دفاعی دیوارو ببر بالا و هرچی منبع تهش موند نیزه دار بسازنکته اخر که خیلی مهمه قبل ساخت نیرو اون ترازوی بقل نیروهاتو بزن که کامپیوتر به طور خودکار منابتو ط. طوری تنظیم کنه که بتونی بیشترین نیرو رو بسازیموفق باشی :-)
منو فروختی به ورقو هف هشتا صفر,..
اخه بدیات که جا نمیشه تو هف هشتا بیت!?''تو رو دیدم..
من یه بار فارم شدم بدون کمک اتحاد البته با خرج سکه از فارمی در اومدم''
این نکته ها رو رعایت کنی حتما از فارمی تو ۲۴ ساعت در میای'!?
اول تو قابلیتای ویژه گزینه مخفی شدن ارتش تو جنگلو بزن
بعد نه سرباز بساز نه چیزی فقط مخفیگاتو ارتقاع بده و اتمام فوریو بزن
و منتظر بمون تا بت حمله شه وقتی بت حمله شد یک دقه قبل رسیدن سربازا طرف بت برو همه منابتو سرباز بساز طوری که وقتی غارت کرد هیچی گیرش نیاد''
معمولا مشخصه مهاجم هر دفعه با چقدر نیرو حمله میکنه دیگه خودت بسته به نیروهای طرف اونقد سرباز بساز که بتونی از خودت دفاع کنی
یادت نهر فقط نیزه بساز و تو اکادمی قدرت دفاعی رو بالا ببربه طور خلاصه این کارو کنی صدقه قبل حمله دشمن برو تو اکادمی قدرت دفاعی نیزه دارتو ببر بالا بعد قدرت دفاعی دیوارو ببر بالا و هرچی منبع تهش موند نیزه دار بسازنکته اخر که خیلی مهمه قبل ساخت نیرو اون ترازوی بقل نیروهاتو بزن که کامپیوتر به طور خودکار منابتو ط. طوری تنظیم کنه که بتونی بیشترین نیرو رو بسازیموفق باشی :-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.