یه زمانی وقتی پیامی واسمون میومد با رنگ قرمز رو صندوق نامه ها ظاهر میشد ولی بعدش سبز شد
خدایی خیلی فکر کردم تا از گذشته چیزی بخاطر بیارم حالا لایک بنمایید تا شاید هویتمو پیدا کنم
این دشمنه اونه
اون دشمنه منه
من دشمنه همه
یه زمانی وقتی پیامی واسمون میومد با رنگ قرمز رو صندوق نامه ها ظاهر میشد ولی بعدش سبز شد :mrgreen:
خدایی خیلی فکر کردم تا از گذشته چیزی بخاطر بیارم حالا لایک بنمایید تا شاید هویتمو پیدا کنم:roll:
یه زمانی وقتی پیامی واسمون میومد با رنگ قرمز رو صندوق نامه ها ظاهر میشد ولی بعدش سبز شد
خدایی خیلی فکر کردم تا از گذشته چیزی بخاطر بیارم حالا لایک بنمایید تا شاید هویتمو پیدا کنم
این مطلب در 1393/10/14 16:42:21 نوشته شده است و در 1393/10/14 16:42:35 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]erγha[/b][/div][div]یه زمانی وقتی پیامی واسمون میومد با رنگ قرمز رو صندوق نامه ها ظاهر میشد ولی بعدش سبز شد :mrgreen:
خدایی خیلی فکر کردم تا از گذشته چیزی بخاطر بیارم حالا لایک بنمایید تا شاید هویتمو پیدا کنم:roll:[/div][/quote]
:icon_2:
دچار بحران هویت هم بودی نمیدونستم ... دیگه عمرا قبولت کنم :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.