من شروع کردم ولی بعضی ها با سرعت نور دارن پیشرفت میکنن.............................تا الان شهر 106نفر هم داریم افرین به این سرعت
این مطلب در 1393/10/13 19:16:40 نوشته شده است و در 1393/10/13 19:21:17 ویرایش شده است .
من شروع کردم ولی بعضی ها با سرعت نور دارن پیشرفت میکنن:icon_2::icon_2:.............................تا الان شهر 106نفر هم داریم افرین به این سرعت:icon_3:
من فهمیدم اینا جمعیت کاذبه.،ما اول سرور چون میخوایم تا اخر تحت حمایت بمونیم فقط منابع میبریم بالا...اما اونا غارت بازی میکنن و ب جا منابع شهرداری سفارت بازارو ارتقاع میدن ک جمعیتشون زود میره بالا
حالا دو حالت داره یا موفق میشن تو غارت و با امتیاز خیلی زیاد نسبت ب نفر بعدی میمونن یا فارم میشن ک کلا از صفحه روزگار محو میشن یعنی حد وسطی نیست یا اول یا اخر :-)
منو فروختی به ورقو هف هشتا صفر,..
اخه بدیات که جا نمیشه تو هف هشتا بیت!?''تو رو دیدم..
من فهمیدم اینا جمعیت کاذبه.،ما اول سرور چون میخوایم تا اخر تحت حمایت بمونیم فقط منابع میبریم بالا...اما اونا غارت بازی میکنن و ب جا منابع شهرداری سفارت بازارو ارتقاع میدن ک جمعیتشون زود میره بالا
حالا دو حالت داره یا موفق میشن تو غارت و با امتیاز خیلی زیاد نسبت ب نفر بعدی میمونن یا فارم میشن ک کلا از صفحه روزگار محو میشن یعنی حد وسطی نیست یا اول یا اخر :-)
عزیزم اول بازی همه تحت حمنایتن پس نمیتونن به کسی حمله کنن در نتیجه
سکه جواب ماس سکه میزنن
[quote][div][b]sayron70[/b][/div][div]من فهمیدم اینا جمعیت کاذبه.،ما اول سرور چون میخوایم تا اخر تحت حمایت بمونیم فقط منابع میبریم بالا...اما اونا غارت بازی میکنن و ب جا منابع شهرداری سفارت بازارو ارتقاع میدن ک جمعیتشون زود میره بالا
حالا دو حالت داره یا موفق میشن تو غارت و با امتیاز خیلی زیاد نسبت ب نفر بعدی میمونن یا فارم میشن ک کلا از صفحه روزگار محو میشن یعنی حد وسطی نیست یا اول یا اخر :-) [/div][/quote]
عزیزم اول بازی همه تحت حمنایتن :icon_2: پس نمیتونن به کسی حمله کنن در نتیجه
سکه جواب ماس سکه میزنن :icon_4:
من همش 55 تا سکه خرج کردم الان صفحه اول هستم منابعم هم بالا هست باب بازی نکردم اینم عکس همه چی سکه نیست ___________________ http://s5.picofile.com/file/8161510750/Untitledgg.png
این مطلب در 1393/10/14 09:54:19 نوشته شده است و در 1393/10/14 09:54:44 ویرایش شده است .
من همش 55 تا سکه خرج کردم الان صفحه اول هستم منابعم هم بالا هست باب بازی نکردم اینم عکس همه چی سکه نیست ___________________ http://s5.picofile.com/file/8161510750/Untitledgg.png
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.