سلام خدمت همه انجمنی های گل
دوستان من دیگه انجمن نمیام انجمنی که توش نشه جواب گرفت به درد نمیخوره
من کل اتحادمو ریختم اینجا که همه بگن آقا با حجم انبار مشکل دارند کو گوش شنوا؟
دوست دارند زیاد نمیکنند !!!!!!
شمام دوست داری برو 9 تا سکه بده یک هفته بشه 7 میلیون
بازی رایگانه دیگه
اینم آخرین سرور منه خدا خدا میکنم همه حذف اکانت کنیم بریم مثل سرور 4
سرور 4 ما طرف بازی رو گرفتیم دیدیم نه معراج اینا رفتن درفش کلا رفت دلیل داشتن رفتن وقتی کسی به حرف آدم گوش نمیکنه ما هم چرا بریم تو مخش ؟
امیدوارم خوش باشید
حلالم کنید
این مطلب در 1391/11/30 22:46:23 نوشته شده است و در 1391/11/30 22:47:28 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
سلام خدمت همه انجمنی های گل
دوستان من دیگه انجمن نمیام انجمنی که توش نشه جواب گرفت به درد نمیخوره
من کل اتحادمو ریختم اینجا که همه بگن آقا با حجم انبار مشکل دارند کو گوش شنوا؟
دوست دارند زیاد نمیکنند !!!!!!:shock:
شمام دوست داری برو 9 تا سکه بده یک هفته بشه 7 میلیون
بازی رایگانه دیگه
اینم آخرین سرور منه خدا خدا میکنم همه حذف اکانت کنیم بریم مثل سرور 4
سرور 4 ما طرف بازی رو گرفتیم دیدیم نه معراج اینا رفتن درفش کلا رفت دلیل داشتن رفتن وقتی کسی به حرف آدم گوش نمیکنه ما هم چرا بریم تو مخش ؟
امیدوارم خوش باشید
حلالم کنید
سلام حسین جان
کجا داداش ؟ نزن این حرفو
انقدر تایپیکای چرت گذاشتن راجب انبار که حتما تاپیکتو جزو تکراریا حساب کردن ((( البته من به شخصه خیلی حال کردم واقعا حجم انبار الزامیه )))
این تایپیکو نمیدونم دیدی یا نه !!! من از کارشناس شخصی خواستم نظرشونو عمومی کنن که گفتن تکراری بود نظر ندادم ولی بعد دادن که توش افزایش حجم انبار هم یکی از کارایی بود که قراره تو گیم پلی بازی پیاده شه
http://forum.kingsera.ir/posts/view/2013/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF?news=yes&page=4 ما دوست داریم داش حسین بی تو صفا نداره
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
سلام حسین جان
کجا داداش ؟ نزن این حرفو
انقدر تایپیکای چرت گذاشتن راجب انبار که حتما تاپیکتو جزو تکراریا حساب کردن ((( البته من به شخصه خیلی حال کردم واقعا حجم انبار الزامیه )))
این تایپیکو نمیدونم دیدی یا نه !!! من از کارشناس شخصی خواستم نظرشونو عمومی کنن که گفتن تکراری بود نظر ندادم ولی بعد دادن که توش افزایش حجم انبار هم یکی از کارایی بود که قراره تو گیم پلی بازی پیاده شه :shock:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/2013/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF?news=yes&page=4
[b]ما دوست داریم داش حسین ;) بی تو صفا نداره :([/b]
داداش من نوکرتم ولی این نشد که سرور 4 اومدن کردن 11 میلیون اینجا هم بکنن من که رضایت همرو گرفتم لازم باشه به اتحاد های دیگه هم میگم اونا هم منو میشناسند خود آقای ایزدی و * و شرافت و بقیه مدیران هم منو دیدند هم با هم صحبت کردیم دادا منی که دنبال بازیم و برای بازی وقت میزارم باید یه فرقی بین منو بقیه باشه اگه نیست ماهم بیخیال میشیم یه استعلام بگیرید از اولین سروری که بازی کردم تا الان رو اکانتا چقدر خرج کردم
حداقل پول یه ترم دانشگاهم میشه اگه این همه وقتی که رو عصر پادشاهان گذاشتم رو درسم میزاشتم الان نفر اول مکانیک خودرو تو کرج بودم
hiiiiis jangjo khabide
داداش من نوکرتم ولی این نشد که سرور 4 اومدن کردن 11 میلیون اینجا هم بکنن من که رضایت همرو گرفتم لازم باشه به اتحاد های دیگه هم میگم اونا هم منو میشناسند خود آقای ایزدی و کیانی و شرافت و بقیه مدیران هم منو دیدند هم با هم صحبت کردیم دادا منی که دنبال بازیم و برای بازی وقت میزارم باید یه فرقی بین منو بقیه باشه اگه نیست ماهم بیخیال میشیم یه استعلام بگیرید از اولین سروری که بازی کردم تا الان رو اکانتا چقدر خرج کردم
حداقل پول یه ترم دانشگاهم میشه اگه این همه وقتی که رو عصر پادشاهان گذاشتم رو درسم میزاشتم الان نفر اول مکانیک خودرو تو کرج بودم
سلام آقا حسین من با نظر شما کاملا موافقم و حرفاتو تایید می کنم و کارشناس گفت از سرور 4 به بعد حجم انبار 10 سطع بیشتر شده خوب این یعنی به حقوق بازیکنها احترام گذاشتند و انبار رو افزایش دادند و امیدوارم که باز هم به حقوق مخاطبان احترام بزارند و سطح انبار ها رو افزایش بدند
من خودمم با انبار مشکل دارم( پس با شما موافقم)
و یه چیزه دیگه اینجوری هم که تو می گی نیست اینا حرفهایی مخاطباشون رو پشت گوش نمی ندازند چون انبار رو افزایش دادند دیگه
این مطلب در 1391/11/30 23:01:35 نوشته شده است و در 1391/11/30 23:04:12 ویرایش شده است .
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
سلام آقا حسین من با نظر شما کاملا موافقم و حرفاتو تایید می کنم و کارشناس گفت از سرور 4 به بعد حجم انبار 10 سطع بیشتر شده خوب این یعنی به حقوق بازیکنها احترام گذاشتند و انبار رو افزایش دادند و امیدوارم که باز هم به حقوق مخاطبان احترام بزارند و سطح انبار ها رو افزایش بدند
من خودمم با انبار مشکل دارم( پس با شما موافقم)
و یه چیزه دیگه اینجوری هم که تو می گی نیست اینا حرفهایی مخاطباشون رو پشت گوش نمی ندازند چون انبار رو افزایش دادند دیگه
کارشناس که گفت
گفت تو سرور 4 بعضی از بازیکنها اعتراض کردند که به خاطر احترام به اونها سطح انبارها رو افزایش دادند و سرور 5 هم همونجوری موند
برو تو تاپیکی که خودت زدی جواب کارشناس رو نگاه کن
این مطلب در 1391/11/30 23:09:06 نوشته شده است و در 1391/11/30 23:09:25 ویرایش شده است .
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
کارشناس که گفت
گفت تو سرور 4 بعضی از بازیکنها اعتراض کردند که به خاطر احترام به اونها سطح انبارها رو افزایش دادند و سرور 5 هم همونجوری موند
کارشناس که گفت
بله دیدم منم میگم بازم بکنید همین
مگه لطف نکردید باز هم ما رو قابل بدونید و لطف کنید همین
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]کارشناس که گفت
برو تو تاپیکی که خودت زدی جواب کارشناس رو نگاه کن[/div][/quote]
بله دیدم منم میگم بازم بکنید همین
مگه لطف نکردید باز هم ما رو قابل بدونید و لطف کنید همین
داداش من نوکرتم ولی این نشد که سرور 4 اومدن کردن 11 میلیون اینجا هم بکنن من که رضایت همرو گرفتم لازم باشه به اتحاد های دیگه هم میگم اونا هم منو میشناسند خود آقای ایزدی و * و شرافت و بقیه مدیران هم منو دیدند هم با هم صحبت کردیم دادا منی که دنبال بازیم و برای بازی وقت میزارم باید یه فرقی بین منو بقیه باشه اگه نیست ماهم بیخیال میشیم یه استعلام بگیرید از اولین سروری که بازی کردم تا الان رو اکانتا چقدر خرج کردم
بله داداش حرف شما کاملا درسته و قبول دارمش
1- اینکه نظر بازیکنا باید قابل احترام باشه
2- اینکه واقعا این نظر خیلی مهمه و فقط مشکل شما یا من یا x,y ... نیست
گندم واقعا مهمه مخصوصا آخرای بازی خیلی آسیب میزنه ب آدم
مثلا به فرض یکی 500.000 گندم منفی داره یعنی هر 2 ساعت معادل 1 میلیون از گندمش کسر میشه که با حجم 7 میلیونی بعده 14 ساعت کاملا صفر میشه
خب بیشتر بازیکنا از سنین بین 16 تا 22 هستن تقریبا !!! یعنی اصولا یا دانشجوئن یا دانش آموز
شب میخوابن به فرض مثال 12 حد اقل تا 3 خونه نیستن گیره درسن که بیان کلی نیرو مرده !!!
و کاملا موافقم با قضیه حجم انبار که هرچه زودتر افزایش پیدا کنه واقعا مسئله پیش پا افتاده در عین حال بزرگیه
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش من نوکرتم ولی این نشد که سرور 4 اومدن کردن 11 میلیون اینجا هم بکنن من که رضایت همرو گرفتم لازم باشه به اتحاد های دیگه هم میگم اونا هم منو میشناسند خود آقای ایزدی و کیانی و شرافت و بقیه مدیران هم منو دیدند هم با هم صحبت کردیم دادا منی که دنبال بازیم و برای بازی وقت میزارم باید یه فرقی بین منو بقیه باشه اگه نیست ماهم بیخیال میشیم یه استعلام بگیرید از اولین سروری که بازی کردم تا الان رو اکانتا چقدر خرج کردم
حداقل پول یه ترم دانشگاهم میشه اگه این همه وقتی که رو عصر پادشاهان گذاشتم رو درسم میزاشتم الان نفر اول مکانیک خودرو تو کرج بودم [/div][/quote]
بله داداش حرف شما کاملا درسته و قبول دارمش
1- اینکه نظر بازیکنا باید قابل احترام باشه
2- اینکه واقعا این نظر خیلی مهمه و فقط مشکل شما یا من یا x,y ... نیست
گندم واقعا مهمه مخصوصا آخرای بازی خیلی آسیب میزنه ب آدم
مثلا به فرض یکی 500.000 گندم منفی داره یعنی هر 2 ساعت معادل 1 میلیون از گندمش کسر میشه که با حجم 7 میلیونی بعده 14 ساعت کاملا صفر میشه
خب بیشتر بازیکنا از سنین بین 16 تا 22 هستن تقریبا !!! یعنی اصولا یا دانشجوئن یا دانش آموز
شب میخوابن به فرض مثال 12 حد اقل تا 3 خونه نیستن گیره درسن که بیان کلی نیرو مرده !!!
و کاملا موافقم با قضیه حجم انبار که هرچه زودتر افزایش پیدا کنه واقعا مسئله پیش پا افتاده در عین حال بزرگیه :oops:
خب اگه حجم انبار زیاد بشه اونوقت غارت گرا میشن قدرت بازی و تمام افراد دورشون رو صفر میکنن بعدشم میتونید لشکر کشی ها رو زمان بندی کنید تا براتون مداوم غارت بشه یا نیرو کمتر بسازید این که نمیشه هرکس تا خرخره نیرو بسازه بعدش بگه انباربازی پایینه باید زیادش کنید
شاید یه نفر تو بازی وقت غارت کردن نداشته باشه و نیرو نتونه زیاد بسازه این نفر باید قربانی اون افراد زیاده خواه بشه
منم gazmeh12
خب اگه حجم انبار زیاد بشه اونوقت غارت گرا میشن قدرت بازی و تمام افراد دورشون رو صفر میکنن بعدشم میتونید لشکر کشی ها رو زمان بندی کنید تا براتون مداوم غارت بشه یا نیرو کمتر بسازید این که نمیشه هرکس تا خرخره نیرو بسازه بعدش بگه انباربازی پایینه باید زیادش کنید
شاید یه نفر تو بازی وقت غارت کردن نداشته باشه و نیرو نتونه زیاد بسازه این نفر باید قربانی اون افراد زیاده خواه بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.