دوتا راه داری
مرد ومردونه سینه ات راس میکنی ومیگی نامردها زیاد بودن ریختن رو اکانت 50 نفر بودن همشون هم بالای 40000 تا نیرو داشتن ..
راه بعد
عجز وناله میکنی کمی تو دلت فحش اشون میدی یه بهونه جور میکنی آمار میدی پشتیبانی اگه نشود به پاشون میوفتی
الان یکم فکر کردم چندتا راه دیگه هم داری
این علی ,اقو که نقشش این دسته چاقو هست مرد ومردونه میگی من فــــــــــارم هستم بیا غارت کن د بیا
فارم شجاع باش ولی مرد باش سخنی از علی آقا البته فکر میکنم .....
دوتا راه داری
مرد ومردونه سینه ات راس میکنی ومیگی نامردها زیاد بودن ریختن رو اکانت 50 نفر بودن همشون هم بالای 40000 تا نیرو داشتن .. :)
راه بعد
عجز وناله میکنی کمی تو دلت فحش اشون میدی یه بهونه جور میکنی آمار میدی پشتیبانی اگه نشود به پاشون میوفتی
الان یکم فکر کردم چندتا راه دیگه هم داری :?
این علی ,اقو که نقشش این دسته چاقو هست مرد ومردونه میگی من فــــــــــارم هستم بیا غارت کن د بیا :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
فارم شجاع باش ولی مرد باش سخنی از علی آقا :mrgreen: البته فکر میکنم ..... :P
هیچی یه اتحاد خوب پیدا کن....بعدش اونا بهت نیروی پشتیبان میدن که پدر طرف رو در میارن....البته اگه قبولت کنن و نگن فارم شدی..... در ضمن توکل کن به خدا
[quote][div][b]iman_mohammadhossini[/b][/div][div]وقتی بهم حمله می کنن چی کار کن
[/div][/quote]
هیچی یه اتحاد خوب پیدا کن....بعدش اونا بهت نیروی پشتیبان میدن که پدر طرف رو در میارن....البته اگه قبولت کنن و نگن فارم شدی..... در ضمن توکل کن به خدا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.