چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟
شانس اوردی خیالی بود ... وگرنه الان زنو بچه رفته بود تو پاچت
برو نماز شکر بخون
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
شانس اوردی خیالی بود ... وگرنه الان زنو بچه رفته بود تو پاچت :icon_4:
برو نماز شکر بخون :icon_1:
چرا باید من تو خیال تو باشم
آدرستو خصوصی بــده
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
چرا باید من تو خیال تو باشم :icon_10:[/div][/quote]
:|
آدرستو خصوصی بــده:|
برو نماز شکر بخون
باعشه
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
برو نماز شکر بخون :icon_1:[/div][/quote]
باعشه :icon_4:
چرا باید من تو خیال تو باشم
آدرستو خصوصی بــده
فقط بابای من انگلیسیه الان
پس اشتباهه تو تو خیال من نیستی
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
چرا باید من تو خیال تو باشم :icon_10:[/div][/quote]
آدرستو خصوصی بــده:|[/div][/quote]
فقط بابای من انگلیسیه الان :icon_10:[/div][/quote]
پس اشتباهه تو تو خیال من نیستی :icon_4:
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
بچه ها سارگن لال شده
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
بچه ها سارگن لال شده :cry::cry:
برو نماز شکر بخون
باعشه
میگم تو عروسیت شیرینی هم دادی ؟؟؟ یادت میاد منم بودم یا نه ..؟؟؟/ مهمه آخه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]چرا باید پدر زن من که در کانادا هستش و یک فرد بسیار پولداره و دخترش قراره فردا شب در بهترین تالار تهران با من عروسی کنه و بعدش تمام ثروتش رو به نام من کنه و منو پیش خودش ببره تا در بهترین دانشگاه کانادا درس بخونم باید یه آدم خیالی باشه ؟ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
برو نماز شکر بخون :icon_1:[/div][/quote]
باعشه :icon_4:[/div][/quote]
میگم تو عروسیت شیرینی هم دادی ؟؟؟ یادت میاد منم بودم یا نه ..؟؟؟/ مهمه آخه :icon_1:
چون من تولدمه
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
چون من تولدمه:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.