سلام رفقا امشب خستم امروز کلی بیزی بودم خاستم بگم امشب از حضورم تو انجمن محرومید راستی تاپیکهایی که شبا میزنم چرا مدیر بی مورد حذف میکنه نمیذاره صبح بیام ببینم چه کامنتایی دادید همتونو دوس دارم علل الخصوص امیر جون بای
من ؟
امییییییر! چرا این بهت گفت جووون ها؟ خیانت؟ چطور تونستی با احساسات من بازی کنی بیمعرفتتتت بورو گمشو طرح ابروبری پسرهای انجمن!
شما ضعیفه ها هم یه تخته تون کمه
آقا رعایت کن خواهشا، این ها هم از خلفت خدایند... بعضی از ائمه ما زن هستند...
حالت بده ضعیفه چه ربطی داره به اعمه شرک نگو برادر
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]erγha[/b][/div][div]سلام رفقا امشب خستم امروز کلی بیزی بودم خاستم بگم امشب از حضورم تو انجمن محرومید راستی تاپیکهایی که شبا میزنم چرا مدیر بی مورد حذف میکنه نمیذاره صبح بیام ببینم چه کامنتایی دادید همتونو دوس دارم علل الخصوص امیر جون :P بای [/div][/quote] من ؟:icon_2:[/div][/quote] امییییییر! چرا این بهت گفت جووون ها؟ :cry: خیانت؟ چطور تونستی با احساسات من بازی کنی :cry: بیمعرفتتتت بورو گمشو [b]طرح ابروبری پسرهای انجمن![/b] :icon_4:[/div][/quote] شما ضعیفه ها هم یه تخته تون کمه :icon_7:[/div][/quote] آقا رعایت کن خواهشا، این ها هم از خلفت خدایند... بعضی از ائمه ما زن هستند...[/div][/quote]
حالت بده ضعیفه چه ربطی داره به اعمه شرک نگو برادر :icon_6:
سلام رفقا امشب خستم امروز کلی بیزی بودم خاستم بگم امشب از حضورم تو انجمن محرومید راستی تاپیکهایی که شبا میزنم چرا مدیر بی مورد حذف میکنه نمیذاره صبح بیام ببینم چه کامنتایی دادید همتونو دوس دارم علل الخصوص امیر جون بای
من ؟
امییییییر! چرا این بهت گفت جووون ها؟ خیانت؟ چطور تونستی با احساسات من بازی کنی بیمعرفتتتت بورو گمشو طرح ابروبری پسرهای انجمن!
شما ضعیفه ها هم یه تخته تون کمه
آقا رعایت کن خواهشا، این ها هم از خلفت خدایند... بعضی از ائمه ما زن هستند...
حالت بده ضعیفه چه ربطی داره به اعمه شرک نگو برادر
کار گومرو تا اخرشب تموم کن!محموله ها رو احویل نداد
چه میکنه این طرح
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]erγha[/b][/div][div]سلام رفقا امشب خستم امروز کلی بیزی بودم خاستم بگم امشب از حضورم تو انجمن محرومید راستی تاپیکهایی که شبا میزنم چرا مدیر بی مورد حذف میکنه نمیذاره صبح بیام ببینم چه کامنتایی دادید همتونو دوس دارم علل الخصوص امیر جون :P بای [/div][/quote] من ؟:icon_2:[/div][/quote] امییییییر! چرا این بهت گفت جووون ها؟ :cry: خیانت؟ چطور تونستی با احساسات من بازی کنی :cry: بیمعرفتتتت بورو گمشو [b]طرح ابروبری پسرهای انجمن![/b] :icon_4:[/div][/quote] شما ضعیفه ها هم یه تخته تون کمه :icon_7:[/div][/quote] آقا رعایت کن خواهشا، این ها هم از خلفت خدایند... بعضی از ائمه ما زن هستند...[/div][/quote]
حالت بده ضعیفه چه ربطی داره به اعمه شرک نگو برادر :icon_6:
[/div][/quote]
کار گومرو تا اخرشب تموم کن!محموله ها رو احویل نداد :icon_10:
چه میکنه این طرح:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.