با توجه به اینکه انجمن خسته کننده بود گفتیم بریم تو بازی یکم مسخره بازی در بیاریم
از ساعت 6 تا الان تو سرور 32 و جهانی دارم به بازیکن ها پیام میدم که : سلام
شما امشب به دست گروهک تکفیری داعـــــش کشته خواهید شد
اگه وصیتی یا صحبتی دارید جلوی دوربین انجام بدید
خلاصه بچه ها هم خیلی باحال بودن تو بازی با توجه به اسمی که انتخاب کردم یکی فش میده بهم یکی دیگه مثل خودمون مسخره میکنه و در کل 3 ساعت شاد رو برامون بچه سرور رقم زدن
خدااین شادی ها رو از ما نگیره
با توجه به اینکه انجمن خسته کننده بود گفتیم بریم تو بازی یکم مسخره بازی در بیاریم
از ساعت 6 تا الان تو سرور 32 و جهانی دارم به بازیکن ها پیام میدم که :
[b]سلام
شما امشب به دست گروهک تکفیری داعـــــش کشته خواهید شد
اگه وصیتی یا صحبتی دارید جلوی دوربین انجام بدید [/b]
خلاصه بچه ها هم خیلی باحال بودن تو بازی با توجه به اسمی که انتخاب کردم یکی فش میده بهم یکی دیگه مثل خودمون مسخره میکنه و در کل 3 ساعت شاد رو برامون بچه سرور رقم زدن
خدااین شادی ها رو از ما نگیره :icon_4:
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]و اونم خیلی شیک و مجلسی به تو سکوت میکنه؟[/div][/quote]
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت :shock:
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت
میگم براش سر باربی رو بفرستید
بهش بگو این اون دنیا زنت میشه
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]و اونم خیلی شیک و مجلسی به تو سکوت میکنه؟[/div][/quote]
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت :shock: [/div][/quote]
تازه میخواستم با اسم مدیر سیـستم برم بگم پروفایلتون خلاف قوانینه گفتم دیگه نه از مرکزی میبندنمون
این مطلب در 1393/10/08 21:25:25 نوشته شده است و در 1393/10/08 21:25:34 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ممد اوسگول شدی؟!
این چه کاره خزیه؟[/div][/quote]
تازه میخواستم با اسم مدیر سیـستم برم بگم پروفایلتون خلاف قوانینه :lol: گفتم دیگه نه از مرکزی میبندنمون :icon_4:
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت
اینم خوبه که گفتی
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]و اونم خیلی شیک و مجلسی به تو سکوت میکنه؟[/div][/quote]
نه بابا یکی فش داد
یکی گفتم میدم پشتیبانی
یکی مسخر کرد
یکی جدی گرفت :shock: [/div][/quote]
بهش بگو این اون دنیا زنت میشه[/div][/quote]
اینم خوبه که گفتی
تازه میخواستم با اسم مدیر سیـستم برم بگم پروفایلتون خلاف قوانینه گفتم دیگه نه از مرکزی میبندنمون
من امتحان کردم
ایدی منو بستن
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ممد اوسگول شدی؟!
تازه میخواستم با اسم مدیر سیـستم برم بگم پروفایلتون خلاف قوانینه :lol: گفتم دیگه نه از مرکزی میبندنمون :icon_4: [/div][/quote]
من امتحان کردم
ایدی منو بستن
قبلا یکی اینجوری ملتو اوس کرده بود
اینا رو ول کن.
چرا انجمن انقدر کم اسپمه؟!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ممد اوسگول شدی؟!
تازه میخواستم با اسم مدیر سیـستم برم بگم پروفایلتون خلاف قوانینه :lol: گفتم دیگه نه از مرکزی میبندنمون :icon_4: [/div][/quote]
قبلا یکی اینجوری ملتو اوس کرده بود :mrgreen:
اینا رو ول کن.
چرا انجمن انقدر کم اسپمه؟!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.