همه این شکلی اند ولی من
http://www.aparat.com/v/N8j7l/%D8%A7%D8%AE%D8%B1_%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7_(%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7_%D8%A7%DB%8C%D9%86_%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88_%D8%B1%D8%A7_%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7_%D8%A8%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF)
نظرسنجی
من خوش حالم
من خوش حال نیستم
نزدیک عیدیم
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: همه این شکلی اند ولی من
:icon_5: :icon_5: :icon_5: :icon_5: :icon_5: :icon_5:http://www.aparat.com/v/N8j7l/%D8%A7%D8%AE%D8%B1_%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7_(%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7_%D8%A7%DB%8C%D9%86_%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88_%D8%B1%D8%A7_%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7_%D8%A8%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF)
من نمدونم چرا همه فکر می کنند دنیای با یه شهاب سنگ خیلی بزرگ نابود میشه؟؟
یا اصلا چرا دنیا باید نابود بشه اخه؟؟
هر چیزی پایانی داره
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من نمدونم چرا همه فکر می کنند دنیای با یه شهاب سنگ خیلی بزرگ نابود میشه؟؟
یا اصلا چرا دنیا باید نابود بشه اخه؟؟ :icon_8:[/div][/quote]
هر چیزی پایانی داره
چون توی قرآن همینجوری اومده
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من نمدونم چرا همه فکر می کنند دنیای با یه شهاب سنگ خیلی بزرگ نابود میشه؟؟
چون توی قرآن همینجوری اومده :|
اگه مسئله ت اینه با شهاب سنگ نابود میشه یا نه ... آره از لحاظ تئوری نابود میشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
اگه مسئله ت اینه با شهاب سنگ نابود میشه یا نه ... آره از لحاظ تئوری نابود میشه :|
اگه مسئله ت اینه با شهاب سنگ نابود میشه یا نه ... آره از لحاظ تئوری نابود میشه
چرا با زلزله نشه چرا با برخورد دو سیاره نشه ؟؟ فقط شهاب سنگ !!
این مطلب در 1393/10/08 18:14:55 نوشته شده است و در 1393/10/08 18:15:36 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من نمدونم چرا همه فکر می کنند دنیای با یه شهاب سنگ خیلی بزرگ نابود میشه؟؟
اگه مسئله ت اینه با شهاب سنگ نابود میشه یا نه ... آره از لحاظ تئوری نابود میشه :|[/div][/quote]
چرا با زلزله نشه چرا با برخورد دو سیاره نشه ؟؟ فقط شهاب سنگ !!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.