این واقعیه
طرف تو ایران بی ام و ۲۰۱۲ دزدیده بود، حالا به یه طریقی گرفتنش
صاحب ماشین گفت خدا وکیلی ازت شکایت نمیکنم فقط بگو چطور این ماشینو با اینهمه * امنیتی بردی؟
گفت گاز نیتروژنو از اگزوز زدم تو ماشین یه فندک گرفتم، موتور که حین خاموشی داغ میکنه * امنیتی فک میکنه ماشین دچار حریق شده و در های ماشینو وا میکنه و پروتوکل های امنیتی رو ور میداره.
واقعاً دزدای ما بر خلاف خیلی از مسئولینمون نابغن
-_______-
این مطلب در 1393/10/08 16:25:16 نوشته شده است و در 1393/10/08 16:25:49 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[b]این واقعیه
طرف تو ایران بی ام و ۲۰۱۲ دزدیده بود، حالا به یه طریقی گرفتنش
صاحب ماشین گفت خدا وکیلی ازت شکایت نمیکنم فقط بگو چطور این ماشینو با اینهمه سیستم امنیتی بردی؟
گفت گاز نیتروژنو از اگزوز زدم تو ماشین یه فندک گرفتم، موتور که حین خاموشی داغ میکنه سیستم امنیتی فک میکنه ماشین دچار حریق شده و در های ماشینو وا میکنه و پروتوکل های امنیتی رو ور میداره.
واقعاً دزدای ما بر خلاف خیلی از مسئولینمون نابغن
-_______-[/b]
مگه چیه من تازه واردم تایپیکهای قبلی رو نخوندم الان دارم میخونم و جواب میدم.جرم که نکردم.
Moein bap
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]دمش گرم.
چه کیفی میده تایپیکای قبلا رو بیاری بالا:icon_4:[/div][/quote]
مسدودی هم بیشتر حال میده :icon_4: [/div][/quote]
مگه چیه من تازه واردم تایپیکهای قبلی رو نخوندم الان دارم میخونم و جواب میدم.جرم که نکردم.:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.