سلام دوستان چطور نیروهای متخصص رو اسیر میگیرین؟!! هر کماندار چقد ظرفیت حمل داره؟ من هر چی غارت میزنم رو شهر های کوچیک که نیروی متخصصشونو بگیرم بازم نمیشه
لطفا بگید چند تا سوار کماندار باید داشته باشم و کلهم چطوری دیگه توضیح بدید دمتون گرم
سلام دوستان چطور نیروهای متخصص رو اسیر میگیرین؟!! :D هر کماندار چقد ظرفیت حمل داره؟ من هر چی غارت میزنم رو شهر های کوچیک که نیروی متخصصشونو بگیرم بازم نمیشه :icon_6:
لطفا بگید چند تا سوار کماندار باید داشته باشم و کلهم چطوری دیگه توضیح بدید دمتون گرم :D :o
برای اسیر گرفتن نیروی منخصص باید شرایط زیر مهیا باشد:
1- لشکرکشی شما از نوع غارت باشد.
2- در شهر مدافع کلیه منابع غارت شده باشد و انبارها خالی باشند.
3- در لشکر شما حداقل 1000 واحد ظرفیت حمل خالی وجود داشته باشد زیرا برای اسیر گرفتن هر نیروی متخصص شما به 1000 واحد فضای خالی در ظرفیت حمل لشگر خود نیاز دارید.
نکته: هر اسیر 100 امتیاز به مجموع امتیاز غارت شما اضافه می کند.
این مطلب در 1393/10/04 14:35:28 نوشته شده است و در 1393/10/04 14:35:56 ویرایش شده است .
3- در لشکر شما حداقل 1000 واحد ظرفیت حمل خالی وجود داشته باشد زیرا برای اسیر گرفتن هر نیروی متخصص شما به 1000 واحد فضای خالی در ظرفیت حمل لشگر خود نیاز دارید.
خسته نباشید از رو راهنما کپی زدی ؟؟؟! میخوام بدونم هر کماندار چقد ظرفیت حمل داره؟!!!
آخه من انبار یارو رو هم صفر کردم !! اما اسیر نمیشه!!!
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]برای اسیر گرفتن نیروی منخصص باید شرایط زیر مهیا باشد:
نکته: هر اسیر 100 امتیاز به مجموع امتیاز غارت شما اضافه می کند.[/div][/quote]
خسته نباشید از رو راهنما کپی زدی ؟؟؟! میخوام بدونم هر کماندار چقد ظرفیت حمل داره؟!!!
آخه من انبار یارو رو هم صفر کردم !! اما اسیر نمیشه!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.