سلام به همه من قبلا به راحتی با گوشی اندروید خودم غارت میزدم حمله می کردم ارتقا میزدم ولی تو سرور جهانی بازی با گوشی تعطیل شده اصلا نمیشه با مرورگر بازی کنی من روی مرورگر دولفین _کروم _فایر فکس _ومرورگرهای زیادی امتحان کردم ولی نمیشه که نمیشه سرورهای قبل با گوشی راحت تر ازpcبازی می کردم می خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟
نظرسنجی
بله
خیر
این مطلب در 1393/09/27 15:55:04 نوشته شده است و در 1393/09/27 16:38:24 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
:icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7:سلام به همه من قبلا به راحتی با گوشی اندروید خودم غارت میزدم حمله می کردم ارتقا میزدم ولی تو سرور جهانی بازی با گوشی تعطیل شده اصلا نمیشه با مرورگر بازی کنی من روی مرورگر دولفین _کروم _فایر فکس _ومرورگرهای زیادی امتحان کردم ولی نمیشه که نمیشه سرورهای قبل با گوشی راحت تر ازpcبازی می کردم می خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:
خداوکیلی نمیشه راحت بازی کرد با گوشی اندروید! یه فکری به حالش بکنید. تو سرور قبلی راحت میشد بازی کرد ولی اینجا تو سرور جهانی نمیشه غارت و لشگرکشی کرد حتی با گوشی اندروید
خداوکیلی نمیشه راحت بازی کرد با گوشی اندروید! یه فکری به حالش بکنید. تو سرور قبلی راحت میشد بازی کرد ولی اینجا تو سرور جهانی نمیشه غارت و لشگرکشی کرد حتی با گوشی اندروید
قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد
قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد
اخه شاید گوشی شما خیلی قوی باشه من که گوشیم گلکسی s5 هست خیلی با سرعت بایین میشه بازی کرد درحالی که سرور 32 سرعت بازی فوق العاده بود
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد[/div][/quote]
اخه شاید گوشی شما خیلی قوی باشه من که گوشیم گلکسی s5 هست خیلی با سرعت بایین میشه بازی کرد درحالی که سرور 32 سرعت بازی فوق العاده بود :|
اخه شاید گوشی شما خیلی قوی باشه من که گوشیم گلکسی s5 هست خیلی با سرعت بایین میشه بازی کرد درحالی که سرور 32 سرعت بازی فوق العاده بود
منم گوشیم در حد گوشی شمای ال جی جی 3 دارم[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد[/div][/quote]
اخه شاید گوشی شما خیلی قوی باشه من که گوشیم گلکسی s5 هست خیلی با سرعت بایین میشه بازی کرد درحالی که سرور 32 سرعت بازی فوق العاده بود :|[/div][/quote]
شما میتونی راحت لشکر کشی بکنی یا صفحه بازی رو حرکت بدی زوم کنی رو ساختمون ها من وقتی می خوام لشکر کشی کنم صفحه نصفه میاد اگه همون قرون وسطا میذشتن بهتر بود
شما میتونی راحت لشکر کشی بکنی یا صفحه بازی رو حرکت بدی زوم کنی رو ساختمون ها من وقتی می خوام لشکر کشی کنم صفحه نصفه میاد اگه همون قرون وسطا میذشتن بهتر بود :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::icon_6:
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد[/div][/quote]
اخه شاید گوشی شما خیلی قوی باشه من که گوشیم گلکسی s5 هست خیلی با سرعت بایین میشه بازی کرد درحالی که سرور 32 سرعت بازی فوق العاده بود :|[/div][/quote]
Galaxy S5 قوی نیست :icon_2:؟ Octa Core Cpu snapdragon 802 .... ram 2gb ...
دیگه چی میخوای خو ؟:shock:
گفتم حتما گوشی این دوستمون از برا من قوی تره که میتونه راحت بازی کنه غارت بزنه من که نتونستم با گوشیم یه غارت بزنم حتی فارم لیست هم نتونستم تیک بزنم سرور 32 راحت دارم غارت میزنم نامه میدم از pc خیلی بهتره گوشی البته سرور 32 چون نصفه شب هم مینتونم بیدار بشم غارت بزنم اخه وقتی این رایانه خودم رو روشن میکنم صدای فنش کل ابارتمان رو بیدار میکنه خخخخ
گفتم حتما گوشی این دوستمون از برا من قوی تره که میتونه راحت بازی کنه غارت بزنه من که نتونستم با گوشیم یه غارت بزنم حتی فارم لیست هم نتونستم تیک بزنم سرور 32 راحت دارم غارت میزنم نامه میدم از pc خیلی بهتره گوشی البته سرور 32 چون نصفه شب هم مینتونم بیدار بشم غارت بزنم اخه وقتی این رایانه خودم رو روشن میکنم صدای فنش کل ابارتمان رو بیدار میکنه خخخخ:icon_4::icon_4::icon_4:
گلکسی s5 وقتی برنامه موبایلی رو هم میرید داخلش دانلود کنیداخطار میده این برنامه به گوشیه شما صدمه میزنه نمیدونم مشکل از کجاست ولی این مشکل فقط مختصه اندرویده ios این مشکلو تا به حال نداشته
[quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد[/div][/quote]
دیگه چی میخوای خو ؟:shock:[/div][/quote]
گلکسی s5 وقتی برنامه موبایلی رو هم میرید داخلش دانلود کنیداخطار میده این برنامه به گوشیه شما صدمه میزنه نمیدونم مشکل از کجاست ولی این مشکل فقط مختصه اندرویده ios این مشکلو تا به حال نداشته
باید بری از تنظیمات امنیتی تیک گزینه استفاده فقط از منابع مجاز یا یه همچین چیزو بزاری یا برداری
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]قبلا گوشی هایی که html. رو ساپورت میکردند به راحتی میتونستند وارد سرور بشند اما گوشی های دیگه این قابلیت و امکان رو نداشتند و باید از نرم افزار بازی که کارایی کمی داشت استفاده می کردند اما تیم عصر پادشاهان از این سرور به بعد ویژیگی به بازی اضافه کردند مثل نسخه موبایل بعضی از سایت ها که تمام گوشی ها بتونند وارد بازی بشند اما متاسفانه این کار همین مشکلاتی که شما گفتید رو ایجاد کرده اما من با اینکه از گوشی استفاده میکنم در غارت و رفتن به نقشه مشکلی ندارم اول بازی یکسری مشکل بود اما رفع شد[/div][/quote]
دیگه چی میخوای خو ؟:shock:[/div][/quote]
گلکسی s5 وقتی برنامه موبایلی رو هم میرید داخلش دانلود کنیداخطار میده این برنامه به گوشیه شما صدمه میزنه نمیدونم مشکل از کجاست ولی این مشکل فقط مختصه اندرویده ios این مشکلو تا به حال نداشته[/div][/quote]
باید بری از تنظیمات امنیتی تیک گزینه استفاده فقط از منابع مجاز یا یه همچین چیزو بزاری یا برداری:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.